Včera večer som ju osadil a tešil sa z nej .
Podarilo sa mi ju aj pretaktovať cez afterburner: 1163@+-1293 1500@1850 .
Tých 1293mhz väčšinou držalo v benchmarkoch , ináč je turbo na 1330mhz .
Vo furmarku padá frekvencia niekde na 1200mhz kvôli preťaženiu vrm .
Viac sa mi bohužiaľ nepodarilo , keďže neviem zvýšiť Vcore ani PL

Niekedy dokonca len 1.085V pri zachovaní frekvencii .
Myslel som si, že karta nemá TDP limit ako som našiel na weboch, ale bohužiaľ má

Max TDP viem zdvihnúť na 112% , v gpu-z mi ukazuje max 122% v záťaži.
Čo ma prekvapilo sú ramky , tie šli z efektívnych 6000mhz pretočiť až na 7400mhz

Vie niekto ako zvýšiť Power limit a unlocknúť reguláciu napätia ?
Napájacia kaskáda by ešte mala mať rezervu , síce teplotné čidlo na VRM časti nemám , ale dotykom o pasív odhadujem tak +-70°C v burn .
ASIC 79,3%
Ešte som si všimol , že mi asi pískajú cievky hlavne pri vysokých fps 500,4000 a pod. napr. pri loadingu v benchoch . (môže to spôsobovať write do video-ram?) .
Ku chladeniu karty :
Chladenie karty je masívne a účinné .
Z troch fanov iba jeden(stredný) ofukuje pasív , zvyšné dva po bokoch zas odsávajú od pasívu .
Čo mi neskutočne vadí je nemožnosť znížiť otáčky fanov v idle pod 30%(+-1500rpm) - keďže pri browsovaní mi PC beží pasívne , tie 3 Vfany celkom počujem (fany sú PWM , pomohol by odpor ? - malo by to znížiť max rpm , ale aj min rpm . Alebo privedenie 7V miesto 12V ).
Viete mi na to poradiť niečo ? Aj na ex gtx 480 bolo min 30% , ale v niektorom softe sa mi to podarilo stiahnuť až na 15% .
Ináč hlučnosť v loade ma príjemne prekvapila , vo furmarku som sa dostal asi na 46%(2000rpm) a teploty boli do 70°C .
Ak by ste mi vedeli poradiť s niektorými otázkami , budem veľmi vďačný !
1. Zvýšenie PL nad 112%
2. Unlock Vcore
3. Regulácia fanov pod 30%
EDIT// Výsledky benchmarkov ak by bol niekto zvedavý :
3Dmark 11
3Dmark
Unigine: Valley Benchmark 1.0 (2013)