Nazdar,
chcel by som reinštalovať windows z dôvodu,že už je zahltený nepotrebnými vecami a je zbytočne spomalený.
píšem sem preto,lebo od windowsu nemám cd a notebook bol dodaný už s ním.tú zálohu systému na niekoľko dvd som neurobil,je to problém ? ako teda môžem pokračovať ? dáta si zálohujem takže tie nepotrebujem nechať v notebooku.
Vedel by mi niekto pomôcť?
reinstal windows 7
Re: reinstal windows 7
Zo serverov Microsoftu sa da stiahnut Windows 7 SP1 64 bit. Stiahnes si ISO image, vytvoris si bootovacie medium (USB kluc / DVDcko) pomocou http://www.microsoftstore.com/store/msu ... vd_dwnTool. Pri instalacii Windowsu len zadas Product key zo stitku z notebooku.
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Kde sa daju stiahnut originalne instalacky? To by ma zaujimalo, kedze niektore verzie OS nemam, aj ked na bookoch/PC nalepky su, o integaracii SP1 ani nevravim.
Pokial viem, nic take sa stiahnut neda, iba treba zhanat cez niekoho kto ma instalaciu originalu.
Mirobmx, napis SS, mozem Ti poslat obraz instaalacneho media Win7, podla toho, co mas napisane na nalepke na booku (home premium predpokladam/. Cislo - product key - musis pouzit to, ktore tam mas.
Pokial viem, nic take sa stiahnut neda, iba treba zhanat cez niekoho kto ma instalaciu originalu.
Mirobmx, napis SS, mozem Ti poslat obraz instaalacneho media Win7, podla toho, co mas napisane na nalepke na booku (home premium predpokladam/. Cislo - product key - musis pouzit to, ktore tam mas.
http://www.w7forums.com/threads/officia ... ads.12325/
Z tadeto som stahoval, a vsetko bez problemov, pouzil som vlastny produkt key z notebooku.
P.S. Staci stiahnut tu najvyssiu verziu, vymazat subor sources/ei.cfg a mas na vyber vsetky verzie Windows 7 pri instalacii. Samozrejme produkt key plati iba k danej verzii W7, ktoru si mal kupenu s notebookom. (Ja to vyuzivam, kedze mam aj HomePremium, a aj Professional, tak mam iba 1 USB kluc, z ktoreho obe verzie instalujem)
Z tadeto som stahoval, a vsetko bez problemov, pouzil som vlastny produkt key z notebooku.
P.S. Staci stiahnut tu najvyssiu verziu, vymazat subor sources/ei.cfg a mas na vyber vsetky verzie Windows 7 pri instalacii. Samozrejme produkt key plati iba k danej verzii W7, ktoru si mal kupenu s notebookom. (Ja to vyuzivam, kedze mam aj HomePremium, a aj Professional, tak mam iba 1 USB kluc, z ktoreho obe verzie instalujem)