takze, kompletna galeria zde: (ked ma napadne nejaky podstatny detail este pofotim, pripadne ked nieco nebude dobre vidno

)
https://www.dropbox.com/sc/264yx6v0u02zpfn/tVwwjozBkf
moj postup bol asi takyto:
zacal som s osadenim CPU, RAM, a chladica CPU na dosku (bez ventilatorov zatial). sice by sa toto dalo spravit pohodlne aj v skrinke, no takto je to rychlejsie. orientacia dosky je nestandardna, je na lavej strane skrinky a otocena slotmi pci hore, co ale povazujem za prijemnu zmenu proti konvencii.
Dasim krokom musi byt bezpochyby osadenie zdorja, ktory je opat na nestandardnej pozicii - umiestneny vpredu, prepojeny predlzovacim kablom ktory ma konektor zo zadu.tym padom sa zmestia aj dost dlhe zdroje. treba si ale dopredu natiahnut ten predlzovaci kabel tak aby sa dal pohodlne zapojit do zdroja, lebo to nieje uplne trivialne - mam ho otoceny tak aby bral vzduch spredu, preto som aj v zdroji (opat) vymenil FAN za Crosair AF120 LED series mody

(este ze som do zdroja spravil tu redukciu namiesto napajkovania natvrdo, takto bola vymena velmi jednoducha

)
s uplne uhladnym cable managementom sa mozte v tejto skrinke rozlucit, no da sa vselico vymysliet, a nepotrebne kable alebo ich odstavajuce casti upratat nad alebo za zdroj, par sa ich tam zmesti. to je dobre robit postupne, lebo ked sa tam v tom malom priestore vyskytne naraz vela kablov, uz sa s nimi nebude dat manipulovat. samozrejme klucom k rozumnemu cable managementu je minimalizacia poctu ventilatorov, harddiskov, a inych zariadeni vyzadujucich nejake tie kable

(aj preto duo mojich diskov bude nahradene jednym vacsim, systemove SSD ostava)
cize je na case osadit disky, ventilatory, regulaciu. vzhladom na to kde sa ocitnu konektory diskov, kabelaz je dobre na disky napojit dopredu a az potom ich priskrutkovat o dno skrinky.
Dalej nieje odveci osdait si vsetky zvysne kable, ako aj kable k front panelu (ktory je na bocnici pravej), a az potom grafiku. pretoze akonahle osadite grafiku, pridete o vsetok priestor. ked mate chladic ktory ma vetraky uchytene sponami, odporucam spony odizolovat aspon paskou, nakolko garantujem ze sa budu dotykat karty. minimalne pri mojej doske urcite. po osadeni karty je vsetko zrazu velmi natesno:

cable "management":

"finalna" foto:

zatial takto
dalsie plany:
asi som spominal, ze disky vymenim za 1,
ze sa pojde do vodneho okruhu,
vylepsi sa kabelaz...
ale na najblizsiu dobu v tomto stadiu asi ostava, aspon kym sa nepredaju stare komponenty a nebudu teda prachy