Dobrý deň
Ako mám zapojiť 5.1 mám 3 káble ale na matičnej mam len jeden vstup( na starej som mal viac) Existuje nejaká redukcia?
Zapojenie 5.1
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Re: Zapojenie 5.1
Keď máš iba jeden vstup tak ti nezostáva nič iné ako kúpiť externú zvukovú kartu (PCIe/USB)
Aké máš repro ?
Aké máš repro ?
Working on
Mám tieto REPRO Creative DTT 2200. Ale MB má mať 8 kanálov.
MB je MSI H81M-P33
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a preco riesis vstup na maticnej? inac mas tam tri krasne konektory, tipujem ze softverovo sa daju nakonfigurovat tak aby sa spravali presme tak ako potrebujes
Spoiler: ukázať
- QuaDko
- Používateľ
A to kde si zobral že tá doska má 8-kanálové audio ? tá doska nemá 8 kanálové audio, určite to vyrieš externou zvukovkou do PCIe slotu, dajú sa už zohnať hocijaké aj lacnejšie ale keď chceš poriadny zvuk tak sa do toho oplatí niečo investovať. Budeš to používať aspoň na filmy ktoré majú 5.1 zvuk ?
Working on
Však to ma v popise že ma 8 kanálové. Som sa díval aj na stránku výrobcu. Skúsim to nejako cez ten software. Dik za rady.
- QuaDko
- Používateľ
Áno má to "Flexible 8-channel audio with jack sensing" čiže cez ten soft by to malo ísť nastaviť ako to bolo povedané, ale ja osobne by som to riešil externou zvukovkou, aj keď ty to asi moc nevyužiješ hlavne že to hrá čo
Working on