Zdravím páni
Priateľka je majiteľkou tohoto netbooku: http://www.samsung.com/ph/consumer/moni ... A04PH-spec
Nieje to nič moc netbook, ale nastal mi taký problém že jej nechce na youtube plynule prehrať ani 360p video, počítač je strašne spomalený ako keby HDD nevedel nič poriadne načítať, robil som aj scan v HD TUNE PRO ale neukázalo žiadny damage sector, všetko vypadá byť v poriadku, tak nechápem prečo sa ten počítač správa tak ako sa správa. Vedeli by ste mi poradiť ?
Bolo by riešenie prikúpiť tam ešte 1 GB RAM modul ? príp. SSDčko ? oplatí sa to vlastne ?
Samsung N150 PLUS
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Samsung N150 PLUS
Working on
Re: Samsung N150 PLUS
Iny flash player ... Osobne odporucam starsiu verziu - 10.2 - pri ktorej mi ide HD video krasne... pri najnovsej mi seka... zvlastne ale kym som na to prisiel tiez som sa trápil.
- QuaDko
- Používateľ
Skúsim ten flash player. Dúfam že to aspoň vyrieší to video. Robil som scan v HD TUNE a health už ukazuje nejaké problémy ale Error scan je zatiaľ v poriadku, myslím že za tou všeobecnou pomalosťou toho Netbooku bude HDD. Tak už si priateľká počká do vianoc potom bude nový
Working on
pripadne nahodenie cisteho winu, alebo este lepsie ak su drivere tak XP - to beha na takychto netbookou najlepsie...
- QuaDko
- Používateľ
Práveže nový Win som nahodil. Už to nebudem riešiť ďalej, vydrží aj na takom pomalom ešte chvíľu
Working on