nenabieha pc
nenabieha pc
ahojte, poprosil by som vás o radu či pomoc, asi 2.roky som nepúšťal pc. a teraz ked idem zapnúť absolútne nič, otestoval som zdroj je ok. od jedu som povyťahoval všetky káble a chcel by som dalej postupovať kde je zrada, neviem vela o nom bola to taká skladačka, jediné čo mám orig. nákres zákl. dosky, msi k9n sli platinium, pomôžete mi s tým, je mi to lúto vihodiť z okna, nemám na noví
- overlordslovak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
Re: nenabieha pc
skontroluj kable...zastrcku a over ci gombik na zapnutie funguje..vyznas sa do PC ?
i7
kludne moze byt, ze ako bol 2 roky vypnuty, tak sa vypol prepinacom na zdroji, teda pozri aj ten prepinac, ci je v spravnej pozicii... vyzera to, ze to bude nejaka takato blbost
Spoiler: ukázať
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
skontrolovať zdroj a dosku . ale zdroj hlavne , skúsiť prípadne iný .
Spoiler: ukázať
2 roky je dost dlha doba mohli kludne navlhnut kondiky takze to cekni ci nie je niektory vyduty
ahojte, kondíky sú ok. ten vypinač mi blbol ale mislím že pájkovaný kontakt to bol teraz ho riešim, zdroj som otestoval je ok. ako by som mohol otestovať samotnú základovku? ak nahodím len hlavný 24.pinoví...
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
po dvoch rokoch by som vymenil baterku na doske
baterku mozes ceknut ale to by sa neprejavovalo tak ze vobec nenabehne nic - skor by si nevedel ulozit nastavenia v biose alebo by to nepostovalo
ahojte, opravil som si vipinač, skontroloval kondíky na doske, zapojil káble a po zopnutí vypinača sa mi točí len vetrák zdroja,čím teda svieti voredu len červená ledka, nič viac sa mi nerozbehlo, dá sa to ešte doma nejako odskúšať zákl dosku či procák? pomeral som výstupi zo zdroja ok. no bez záťaže, avomet