pred tromi tyzdnami som bratovi skladal low budget PC, kupila sa len nova doska a RAM. Procesor sa pouzil moj stary Phenom II 965 a zdroj nejaky shit co mal, tusim ze Alied ci cosi podobne.

Dnes mi brat oznamil ze pri prezerani 9gagu mu ostala cierna obrazovka tak restartoval PC, pocitac zacal bootovat potom sa ho spytal ci chce ist do Safe Modu alebo spustit system normalne. Dal spustit system normalne a ostala cierna obrazovka. Myslel si ze mu klakol OS tak siel do BIOSu ze to preinstaluje, BIOS zobrazilo na zlomok sekundy a ako inak, obrazovka zcernala. Tak som si zobral ten pocitac ku sebe, poodpajal som disky, vytiahol zvukovku - ziadna zmena. Prehodil som RAMku do ineho slotu - 3 dlhe pipnutia potom 10sekund ticho a nasledne jedno kratke pipnutie po ktorom mi zobrazi toto: https://dl.dropboxusercontent.com/u/809 ... titled.jpg
Vytiahol som teda na par minut baterku, zapojil moj zdroj a dal inu RAMku - ziadna zmena. Ked zcerna obrazovka tak monitor nehlasi ze nema signal, proste je len cierny.
Mozete mi potvrdit vadnu dosku? Ci je nieco co som prehliadol alebo pripadne mohol este skusit? Nerad by som totiz po mesiaci cakania na vybavenie reklamacie prisiel na to, ze problem bol niekde ine. Za odpovede dakujem.