Zdar
nakolko moja aktualna mys MS Sidewinder(ten uplne prvy typ) zacala robit dvojkliky, hladam obdobneho nastupcu
Velkostou aj poctom tlacidiel
Potesila by moznost prepinania dpi
Nieco za rozumnu cenu
vacsia mys
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
vacsia mys
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
Re: vacsia mys
rozober ju, zisti typ klikaca, ebay objednat... max to bude stat 2 dolare
mne to zacala robit Roccat Kone, tam boli konkretne pouzite omron klikace, nasiel som na ebay a bolo po probleme

mne to zacala robit Roccat Kone, tam boli konkretne pouzite omron klikace, nasiel som na ebay a bolo po probleme
RGB
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Alebo skús samoopravu podľa tohto návodu http://www.instructables.com/id/Repair- ... k-problem/ , ak máš nervy na prácu s drobnými súčiastkami.
Moja SS Ikari začala s doublecklickmi už po pár mesiacoch a postupne sa to zhoršovalo až tak, že sa nedala normálne používať. Toto zabralo, odvtedy už ani jeden dvojklik.
//edit: ak je to v záruke, tak samozrejme reklamovať, ale musí to byť už notorický problém, aby sa prejavil aj v servise.
Moja SS Ikari začala s doublecklickmi už po pár mesiacoch a postupne sa to zhoršovalo až tak, že sa nedala normálne používať. Toto zabralo, odvtedy už ani jeden dvojklik.
//edit: ak je to v záruke, tak samozrejme reklamovať, ale musí to byť už notorický problém, aby sa prejavil aj v servise.
Spoiler: ukázať
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
mys ma odklikane 6rokov skyrimov, warcraftov, diabiel a podobne
rozobrat dobre moc nesla, vsetky sroby prec a aj tak nesla pacenim otvorit
co sla spina odstranit tak je prec, doma vyskusam funkcnost ci vobec pomohlo
nejake ine navrhy na mys okrem tej GB?
rozobrat dobre moc nesla, vsetky sroby prec a aj tak nesla pacenim otvorit
co sla spina odstranit tak je prec, doma vyskusam funkcnost ci vobec pomohlo
nejake ine navrhy na mys okrem tej GB?
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
Vymen pravý spínač s lavým a bude ta to stát 0 Eur 
A4tech - vcelku slušné za tú cenu...

A4tech - vcelku slušné za tú cenu...