Zdravím Vás,
rád by som vám opísal môj problém, ktorý verím že vyriešime inak ako reklamáciou.
Kúpil som si túto klávesnicu:
http://www.alza.sk/logitech-wireless-ke ... 244560.htm
s klávesnicou som bol spokojný a tešil som sa z bezdrôtového prevedenia až do doby cca pred týždňom.
Klávesnica začala nereagovať, resp reagovať neskutočne oneskorene. Tento problém sa deje najma a vačšinou v hre LEAGUE OF LEGENDS, avšak začína sa to vyskytovať už aj vo windowse.
Najprv som myslel že je to problém s hrou, tak som to preinštaloval avšak problém sa veľmi rýchlo vrátil spať.
Zo zúfalstva som skúsil napojiť starú káblovú klávesnicu. táto fungovala bez jediného problému celý deň hrania a práce s PC.
Čo som skúsil: prehodiť klávesnicu z jedného zadného USB portu do druhého. nepomohlo
Čo skúsim: vymeniť baterky (originálne boli v balení, avšak ak by boli vybité tak by to potom blbo stále a všade), prehodiť USB príjmač zo zadného USB do predného (napadlo ma či nedochádza k rušeniu s príjmačom od myšky, prípadne či príjmač nieje ďaleko od klávesnice - cca 1m skryté za stolom)
Budem rád za akékoľvek ďalšie rady.
ďakujem veľmi pekne
nereagovanie + oneskorenie bezdrôtovej klávesnice
Re: nereagovanie + oneskorenie bezdrôtovej klávesnice
odobrat klavesnicu zo systemu, a zapojit ju nanovo nech sa nanovo nainstaluju ovladace si skusal?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Re: nereagovanie + oneskorenie bezdrôtovej klávesnice
vymenil som baterky, usb port a odpároval a znovu spároval s PC. už to nerobí. skúsim USB stick vrátiť spať do zadného USB portu na doske a keĎ to bude fungovať budem spokojný.
ďakujem
ďakujem