viete mi poradit ze co pri infe o zasielke znamena Prepare Shipment ? pretoze u mna to znamena ze to este ani len neposlali .. a objednavku som platil 11.10 ... za chvilu to bude mesiac a oni to este ani neodoslali ????
pisal som im aj email... a 3 dni cakam na odpoved....
To ti asi nikdo len presne nepovie, co sa s tym deje. Ja som mal prepare shipment niekedy aj 4-5 dni, vacsinou vobec. Myslim, ze maju aj chat, kde im mozes napisat, ale toho asi vela nevyriesis. Jedine cakat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
jj ten chat som objavil a mi povedala ta zenska tam ze to nejak urychli ... ale ptm mi prisiel mail ze niekolko z veci ktore som objednal niesu skladom.... hlavna vec ze ked som to objednaval tak boli ... čuraci.... zrusil som to objednavam to z ebayu...
Ono mam vyskusane, ze vo vacsine pripadov sa daju veci z dx zohnat na ebay lacnejsie aj ked sa plati doprava. DX je zaujimavy, ked sa berie vacsi balik, pretoze mi zatial vzdy vsetko slo mimo colnicu + vedia urobit aj nejake zlavy.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
boa... poobede som zrusil tu objednavku s tym ze chcem naspet peniaze.. zatial neprisli tak idem tam pozriet ze co s tym je.. a teraz kukam ze to poslali....
5. 11. 2012 3:19:22 BackOrder One or more of your items are temporarily out of stock.
5. 11. 2012 5:46:07 PrepareShipment Order is being prepared for shipment.
5. 11. 2012 8:54:09 FullShipment All items have been shipped.
ta najprv 4 veci ktore som chcel neboli skladom (ani este niesu) a oni to poslu.. tak dufam ze mi nepride objednavka len tych veci, ktore boli skladom.
mne tam minule tiez ale mesiac svietilo prepare shipment a potom behom 2 dni to zmenili na full shipment ... a j co som objednaval z ebay, tak ani tam sa postovne neplati len treba sa v tom trochu pohrabat Za nahradnu klucku na auto chceli 8 dolacov a postovne bolo dvanast, potom som nasiel ponuku od sikmakov za 6 dolarov a postovne zadara a klucky su namontovane a drzia zatial
Menia sa aj vam ceny ked refreshujete page produktov? http://dx.com/p/super-mini-vintage-oil-lighter-3734
z 1.89 skace na 1.74, 1.95 atd.
Aj niektore ostatne (asi 8 z 10) co mam otvorene behaju hore dole v rozpati 20centov.
Ako je to len par centov ale pri 10+ polozkach potesi...
k0rben: nikdy nevieš, kto zobere balík do rúk na colnici a ako sa vyspí....
Mne už prešli bez preclenia zásielky aj za tých 130$ a preclili mi zásielku v hodnote cca 55$.
Všetko je o tom, aký je balík veľký a ako podozrivý... Proste colníci asi používajú funkciu random