Steelseries Sensei Raw - Rubberized or glossy?

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Steelseries Sensei Raw - Rubberized or glossy?

Príspevok od používateľa Jednoduska »

Ahojte,

Mam naozaj priamociaru otazku tykajucu sa hore uvedenej mysky, som pevne rozhodnuty pre kombo steelseries (6gV2, sensei raw a Qck+), moja posledna dilema sa tyka povrchu mysky.

Vseobecne panujuci nazor je ze ruberrized (dalej pogumovana) je prijemnejsia na dotyk a glossy (dalej leskla) zasa trvacnejsia (chap ako moznost castejsieho umyvania, pogumovany povrch sa castym drhnutim zevraj "scuchava").

Realne skusenosti a nazory? Alebo kaslat na famy a brat podla vzhladu? (hodi sa mi viac leskla)

Dakujem
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01

Re: Steelseries Sensei Raw - Rubberized or glossy?

Príspevok od používateľa Kknightley »

Mal som pogumovanu razerku, nevyšuchala sa mi ta guma z toho (mal ju aj kamoš a jemu sa to na tlačitkach doslova vydralo :D) ... asi záleží jak si človek na veci dáva pozor :rolleyes:

Teraz mám klasickú staruškú logitech MX518 tá je viacmenej s lesklým povrchom a boky sú umelo/pogumované a zatial sa mi z nej nič "nešúpe" dolu ... mám ju cca rok a pol :) tak je to podla mňa celkom jedno :D
Mani
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2011, 08:23

Príspevok od používateľa Mani »

Ano, aj ja som pocul ze pri pogumovanych myskach (kamarat mal Deathadderku black a tiez ma mu bocne hrany pre prst scuchaly) .. tiez som medzi tym uvazoval ktoru zobrat, zobral som lesklu lebo je krajsia a to ze ju vycistim je najmenej, ak sa o to budes starat a nebude ti to lahostajne nevidim ziaden problem v tom ze by si ju mal mat spinavu a skaredu ;)
Spoiler: ukázať
PC 1: 13600K (5.7P/4.4E/4.9R) + Cooler Master Atmos 360 + TR Contact Frame | ASRock Z790 Pro RS WiFi | 48 GB DDR5 G.Skill Trident Z5 7600 MT/s CL36 (~56 ns) | Aorus Master 5070 Ti (3.25C/1.03V) | Seagate FireCuda 530 2TB | Asus ROG Strix Aura 850W | Lian Li Lancool 216 | Dell G2724D

PC 2: R7 5700X3D + Thermalright Phantom Spirit 120 SE | Gigabyte B550M DS3H | 2x16GB XPG DDR4 3600 MT/s | Intel ARC B580 LE (3.15C) | Samsung 970 EVO 1TB| 2x P12 Slim PWM in + 2x P12 PWM out | Corsair RM750X (2021) | Jonsbo D30
sanjuro
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45

Príspevok od používateľa sanjuro »

u steelseriesu jednoznacne pogumovanu, ja si na veci neviem davat pozor a jedine co sa mi zosuchalo casom bolo len logo, povrch ostal taky isty, s glossy nie je taka prijemna na dotyk, ani nevyzera tak dobre a viac sa mi s nou potia ruky.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Príspevok od používateľa stiv »

Urcite pogumovanu, ta leskla sa smyka mal som viac mysiek od ss a to pogumovanie sa mi nezosuchalo este
.
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Ok Chlapi,

vdaka za realne skusenosti.

v pondelok to objednam ( rozhodnem sa este ktoru ale skor teda pogumovanu podla hore uvedeneho, aj mne sa vaci pozdava).

zatim :)
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Ok chlapi konecne objednane... neverili by ste ako tazko je sa dostat ku 6gV2 :D musel 2 eshopy kombinovat trocha prerabam na doprave..nevadi.

Zobral nakoniec pogumovanu verziu tak uvidime :)

Vdaka za rady, caute!

Update;

Rubberized je doma, krasna mys..akurat trocha nezvyk ako pisal kazdy, tlacim bocne tlacita castejsie ako hlavne :D ale to je zvyk... inac parad.a.. smyka sa Qck+ (ktora mi zabrala polovicu stola :-D ).. uz len 6gv2 dojde zajtra a socialny zivot cau parky!

Návrat na "Nákupná poradňa"