Ahojte,
Mam naozaj priamociaru otazku tykajucu sa hore uvedenej mysky, som pevne rozhodnuty pre kombo steelseries (6gV2, sensei raw a Qck+), moja posledna dilema sa tyka povrchu mysky.
Vseobecne panujuci nazor je ze ruberrized (dalej pogumovana) je prijemnejsia na dotyk a glossy (dalej leskla) zasa trvacnejsia (chap ako moznost castejsieho umyvania, pogumovany povrch sa castym drhnutim zevraj "scuchava").
Realne skusenosti a nazory? Alebo kaslat na famy a brat podla vzhladu? (hodi sa mi viac leskla)
Dakujem
Steelseries Sensei Raw - Rubberized or glossy?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Steelseries Sensei Raw - Rubberized or glossy?
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Re: Steelseries Sensei Raw - Rubberized or glossy?
Mal som pogumovanu razerku, nevyšuchala sa mi ta guma z toho (mal ju aj kamoš a jemu sa to na tlačitkach doslova vydralo
) ... asi záleží jak si človek na veci dáva pozor
Teraz mám klasickú staruškú logitech MX518 tá je viacmenej s lesklým povrchom a boky sú umelo/pogumované a zatial sa mi z nej nič "nešúpe" dolu ... mám ju cca rok a pol
tak je to podla mňa celkom jedno 

Teraz mám klasickú staruškú logitech MX518 tá je viacmenej s lesklým povrchom a boky sú umelo/pogumované a zatial sa mi z nej nič "nešúpe" dolu ... mám ju cca rok a pol

Ano, aj ja som pocul ze pri pogumovanych myskach (kamarat mal Deathadderku black a tiez ma mu bocne hrany pre prst scuchaly) .. tiez som medzi tym uvazoval ktoru zobrat, zobral som lesklu lebo je krajsia a to ze ju vycistim je najmenej, ak sa o to budes starat a nebude ti to lahostajne nevidim ziaden problem v tom ze by si ju mal mat spinavu a skaredu 

Spoiler: ukázať
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
u steelseriesu jednoznacne pogumovanu, ja si na veci neviem davat pozor a jedine co sa mi zosuchalo casom bolo len logo, povrch ostal taky isty, s glossy nie je taka prijemna na dotyk, ani nevyzera tak dobre a viac sa mi s nou potia ruky.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Urcite pogumovanu, ta leskla sa smyka mal som viac mysiek od ss a to pogumovanie sa mi nezosuchalo este
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ok Chlapi,
vdaka za realne skusenosti.
v pondelok to objednam ( rozhodnem sa este ktoru ale skor teda pogumovanu podla hore uvedeneho, aj mne sa vaci pozdava).
zatim
vdaka za realne skusenosti.
v pondelok to objednam ( rozhodnem sa este ktoru ale skor teda pogumovanu podla hore uvedeneho, aj mne sa vaci pozdava).
zatim

CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ok chlapi konecne objednane... neverili by ste ako tazko je sa dostat ku 6gV2
musel 2 eshopy kombinovat trocha prerabam na doprave..nevadi.
Zobral nakoniec pogumovanu verziu tak uvidime
Vdaka za rady, caute!
Update;
Rubberized je doma, krasna mys..akurat trocha nezvyk ako pisal kazdy, tlacim bocne tlacita castejsie ako hlavne
ale to je zvyk... inac parad.a.. smyka sa Qck+ (ktora mi zabrala polovicu stola
).. uz len 6gv2 dojde zajtra a socialny zivot cau parky!

Zobral nakoniec pogumovanu verziu tak uvidime

Vdaka za rady, caute!
Update;
Rubberized je doma, krasna mys..akurat trocha nezvyk ako pisal kazdy, tlacim bocne tlacita castejsie ako hlavne