volba poskytovatela
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
volba poskytovatela
zdar
chcelo by to zmenit net
mam moznost asi takuto
http://www.slovanet.net/sk/internet/dsl/#mini
vraj by mi to malo ist, nakolko pokrytie obce by malo byt OK, aj ked oficialne moja ulica na zozname nieje
alebo
http://www.telekom.sk/osobne/internet/m ... e-vernych/ - magio internet turbo 2
tento ide ale statocne obcas dvihaju tlak
ktory teda? ake mate skusenosti? hlavne s tym slovanetom?
dik
chcelo by to zmenit net
mam moznost asi takuto
http://www.slovanet.net/sk/internet/dsl/#mini
vraj by mi to malo ist, nakolko pokrytie obce by malo byt OK, aj ked oficialne moja ulica na zozname nieje
alebo
http://www.telekom.sk/osobne/internet/m ... e-vernych/ - magio internet turbo 2
tento ide ale statocne obcas dvihaju tlak
ktory teda? ake mate skusenosti? hlavne s tym slovanetom?
dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Re: volba poskytovatela
So Slovanetom skusenosti nemam,ale s Telekomom ano a zatial sa stale drzi na 1 priecke mojich najhorsich firiem s ktorymi som mal do cinenia.
Priklady :
-zacinam podnikat,potrebujem do kanclu net.Navstivil som UPC a technik prisiel o 2 dni zhodnotil situaciu a v budove nebola pripojka UPC takze 0 bodov vedeli by to natiahnut ale stalo by ma to 30k vtedy slovenskych korun.
Tak som navstivil Telekom,vsetko u nich na pobocke bolo ok,cakam kedy sa mi ozvu a nic (surilo ma to kedze bez netu som nemohol zacat podnikat) 3 x v priebehu tyzdna som navstivil pobocku , uistovali ma ze vsetko bude v poriadku ze maju moc zakaziek a bla,bla,bla.
Tak som navstivil Nextru,tam mi bolo oznamene,ze do tyzdna mi net spojazdnia (nextra=maju net od Telekomu aj pripojky).Cize to dopadlo to zas ako v Telekome.
Nakoniec som zistil ze sused v kancelarii ma net od Wcom,este bol dokonca daaky spolumajitel ci aky vztah mali spolu neviem.Hned vten den mi natiahol kabel a mal som net.Spravili sme zmluvu a velka spokojnost net za 13e bez viazanosti uplna spokojnost.
Po 2och mesiacoch sa mi ozval technik z Telekomu ze u nich mam objednane dva nety (nextra+telekom) ze kedy mi to ma prist zapojit
-predaval som firmu a ostal mi od telekomu dlh (firma uz bola predana).Pridem k nim a chcem dlh uhradit, vraj nemozem ze uz je to na ineho majitela a so mnou to uz nema nic spolocne.Ale kedze tato situacia sa stala tak isto mojmu znamemu v Orange a neskor ho dali na black list tak som chcel stoj co stoj dlh uhradit,tlacil som im peniaze a oni ze NE.
Tak som si zavolal veducu a ta mi povedala to iste.Tak som aspon pytal daake potvrdenie ze som tu bol a chcel to zaplatit,ale nebolo mi to umoznene.Vraj take potvrdenie nevystavuju atd bla,bla.Stravil som tam bez srandy 2hodiny.
-kamarat byva na dedine a nemal inu moznost ako Telekom,zo zaciatku spokojnost ale bola burka a daco sa v tej ich zazracnej skrinke pokazilo.Prisiel technik kukol na to a daco skonstatoval ze sa to neda opravit ze treba na to bla bla suciastku. Cely mesiac bol bez netu az po mesiaci sa uracili prist a opravit to.
Sry za sloh, ale ked pocujem/vidim len zmienku o tejto firme s nazvom Telekom tak mi automaticky stupa tlak,tych zlych prikladov od znamych je este vela ale to uz nebudem rozpisovat.Proste od Telekomu by som ani žuvačku nekupil.
Priklady :
-zacinam podnikat,potrebujem do kanclu net.Navstivil som UPC a technik prisiel o 2 dni zhodnotil situaciu a v budove nebola pripojka UPC takze 0 bodov vedeli by to natiahnut ale stalo by ma to 30k vtedy slovenskych korun.
Tak som navstivil Telekom,vsetko u nich na pobocke bolo ok,cakam kedy sa mi ozvu a nic (surilo ma to kedze bez netu som nemohol zacat podnikat) 3 x v priebehu tyzdna som navstivil pobocku , uistovali ma ze vsetko bude v poriadku ze maju moc zakaziek a bla,bla,bla.
Tak som navstivil Nextru,tam mi bolo oznamene,ze do tyzdna mi net spojazdnia (nextra=maju net od Telekomu aj pripojky).Cize to dopadlo to zas ako v Telekome.
Nakoniec som zistil ze sused v kancelarii ma net od Wcom,este bol dokonca daaky spolumajitel ci aky vztah mali spolu neviem.Hned vten den mi natiahol kabel a mal som net.Spravili sme zmluvu a velka spokojnost net za 13e bez viazanosti uplna spokojnost.
Po 2och mesiacoch sa mi ozval technik z Telekomu ze u nich mam objednane dva nety (nextra+telekom) ze kedy mi to ma prist zapojit
-predaval som firmu a ostal mi od telekomu dlh (firma uz bola predana).Pridem k nim a chcem dlh uhradit, vraj nemozem ze uz je to na ineho majitela a so mnou to uz nema nic spolocne.Ale kedze tato situacia sa stala tak isto mojmu znamemu v Orange a neskor ho dali na black list tak som chcel stoj co stoj dlh uhradit,tlacil som im peniaze a oni ze NE.
Tak som si zavolal veducu a ta mi povedala to iste.Tak som aspon pytal daake potvrdenie ze som tu bol a chcel to zaplatit,ale nebolo mi to umoznene.Vraj take potvrdenie nevystavuju atd bla,bla.Stravil som tam bez srandy 2hodiny.
-kamarat byva na dedine a nemal inu moznost ako Telekom,zo zaciatku spokojnost ale bola burka a daco sa v tej ich zazracnej skrinke pokazilo.Prisiel technik kukol na to a daco skonstatoval ze sa to neda opravit ze treba na to bla bla suciastku. Cely mesiac bol bez netu az po mesiaci sa uracili prist a opravit to.
Sry za sloh, ale ked pocujem/vidim len zmienku o tejto firme s nazvom Telekom tak mi automaticky stupa tlak,tych zlych prikladov od znamych je este vela ale to uz nebudem rozpisovat.Proste od Telekomu by som ani žuvačku nekupil.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
orangefiber. spokojnost.
tv net a pevna 30min za 22e mesacne, ak mas pokrytie no
tv net a pevna 30min za 22e mesacne, ak mas pokrytie no
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja som osobne s telekomom nemal ziadne problemy.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Ja mam telecom a byvam na dedine inetrnet ide v pohode ping priemerne 30. Download cca 550kb/s stale bez kolisania. Vypadky ziadne max raz rocne. Platim do 15 euro.
.
Ja som pred 2 mesiacmi uzavrel zmluvu na DSL v Orangei.
http://www.orange.sk/web/internet/inter ... a-dsl.html
Mas to o euro lacnejsie ako ten slovanet a nieje tam FUP.
Zatial mam rychlosti take ako uvadzaju takze spokojnost...islo mi hlavne o najnizsiu mesacnu ciastku a nakolko orange aj slovanet si prenajima linky od telekomu tak na tom budu asi rovnako co sa kvality sluzieb tyka...tak preco neplatit o euro menej ?
12€ ked beries bez zariadenia alebo 13€ aj s prenajmom zariadenia
Ja som bral bez lebo pocas viazanosti by bol najom 24€ a za 27€ som si radsej kupil svoj router...
mat pokrytie tak nevaham a idem do toho co tu spomina stefan.koval
http://www.orange.sk/web/internet/inter ... a-dsl.html
Mas to o euro lacnejsie ako ten slovanet a nieje tam FUP.
Zatial mam rychlosti take ako uvadzaju takze spokojnost...islo mi hlavne o najnizsiu mesacnu ciastku a nakolko orange aj slovanet si prenajima linky od telekomu tak na tom budu asi rovnako co sa kvality sluzieb tyka...tak preco neplatit o euro menej ?
12€ ked beries bez zariadenia alebo 13€ aj s prenajmom zariadenia
Ja som bral bez lebo pocas viazanosti by bol najom 24€ a za 27€ som si radsej kupil svoj router...
mat pokrytie tak nevaham a idem do toho co tu spomina stefan.koval
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Z tých dvoch skôr Telekom, ale zvážil by som Turbo 3, ak je v okolí kde bývaš dobré pokrytie malo byť ti to dať do 10 megabitov (download). Takisto je treba myslieť aj na prekročenie dát, Turbo 2 má obmedzenie na 120 GB mesačne, Turbo 3 okolo 240 GB. Dávam to z hlavy, takže nemusí byť nachlp presne.
tiež mám to čo erazer a pokiaľ ideš po cene, a neobmedzenom internete bez fup ber orange, ja som prechádzal z telekomu, mal som turbo 3, tam som mal vyššie rýchlosti , ale za ten cenový rozdiel a obmedzenie fupom mi to nestojí, tých 11,99 je bezkonkurenčných
moje projektore cca 100"
P1: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=916
P2: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=975
P3: Optoma hd 141
P4: Wiewsonic led 4k
P1: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=916
P2: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=975
P3: Optoma hd 141
P4: Wiewsonic led 4k
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
mam telekom prve dva roky som platil do tych 16e po dvoch rokov som pytal zlacnenie dali 11e , stahovanie 550kb vypadok dva krat mozno tri do roka , urcite u nas najlepsia volba( teda lokalita) pokial by som mal aj inu moznost tak urcite zvazim aj iny net
Ak môžem, pridám sa,
riešim rovnaký problém, x rokov mám net od telekom (bývam v lokalite, kde nemám na výber),
doteraz bez problémov, program Turbo 2 solo za 14 €,
keď tu zrazu 15.1. rýchlosť na bode mrazu, zavolám a vraj som prekročil fup (neviem síce ako),
takže tiež som objavil ponuku Orange DSL, a uvažujem o prechode k ním (ako vidím, tak erazer a 4pepe sú spokojný),
len mám dotaz, či pre Orange DSL bude stačiť modem Glitel 318, čo mám doma?
A ešte jedna vec ma zaujíma, či je možné mať net od oboch súčasne, alebo je treba najskôr skončiť u telekomu
a až potom orange sprevádzkuje svoj net?
riešim rovnaký problém, x rokov mám net od telekom (bývam v lokalite, kde nemám na výber),
doteraz bez problémov, program Turbo 2 solo za 14 €,
keď tu zrazu 15.1. rýchlosť na bode mrazu, zavolám a vraj som prekročil fup (neviem síce ako),
takže tiež som objavil ponuku Orange DSL, a uvažujem o prechode k ním (ako vidím, tak erazer a 4pepe sú spokojný),
len mám dotaz, či pre Orange DSL bude stačiť modem Glitel 318, čo mám doma?
A ešte jedna vec ma zaujíma, či je možné mať net od oboch súčasne, alebo je treba najskôr skončiť u telekomu
a až potom orange sprevádzkuje svoj net?
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
ved si nevies pozriet spotrebu dat na telekom stranke ?
ja dodrziavam 120GB len kazdy druhy mesiac a zatial som fup nedostal
ja dodrziavam 120GB len kazdy druhy mesiac a zatial som fup nedostal
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Nemal som dôvod to pozerať, lebo viem čo stiahnem (mám 500 GB HDD) a dohadovať sa s nimi nemá cenu,
skončí viazanosť a idem
skončí viazanosť a idem
Limit by si nemal prekročiť 2 mesiace za sebou, vtedy obmedzuju.
Spotrebu si vieš pozrieť na t-zone.
Spotrebu si vieš pozrieť na t-zone.
Podľa vyjadrenia som mal za 15 dní v januári stiahnuť 140 GB, čo je u mňa nereálne, ale kašlem na to,
od februára to idem len tak zo srandy sledovať deň po dni, ale ak ostane fup u telekom, tak idem preč,
ale teraz k mojím dotazom, vie niekto bližšie info
od februára to idem len tak zo srandy sledovať deň po dni, ale ak ostane fup u telekom, tak idem preč,
ale teraz k mojím dotazom, vie niekto bližšie info