Ahojte všetci!
Pred nedávnom mi začalo internetové pripojenie robiť vrásky na čele. Stáva sa, že aj týždeň ide internet bez problémov, no potom z ničoho nič začne rýchlosť kolísať až takmer k nule, odpája mi zariadenia z wifi siete a podobne. Pomôcť musí potom až reštart modem/routeru. K routeru je pripojených viacero notebookov a telefónov.
Neviete čím by to mohlo byť?? Skúšal som už rôzne veci, no zatiaľ bez výraznejšieho úspechu.
Mám TP-LINK TD-W8961NB a internet ADSL od Telekomu.
Ďakujem za každú odpoveď.
Internetové pripojenie kolíše
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Internetové pripojenie kolíše
novy firmware, default nastavenia, alebo posledna vec - ak mas tak pomale pripojenie - DSL a pises ze k routru je pripojenych viac fonov a bookov, tak sa cudujes? ci net nejde absolutne nikde?
Ak vylucis HW chybu routra, - teda ak nepomoze ani novy FW ani factory settings, ani novy router iny, zavolaj telekom nech si pridu pozriet na linku a skusit oni.
Ak vylucis HW chybu routra, - teda ak nepomoze ani novy FW ani factory settings, ani novy router iny, zavolaj telekom nech si pridu pozriet na linku a skusit oni.
Spoiler: ukázať
Re: Internetové pripojenie kolíše
Default factory settings som už spravil, robilo to aj na predošlom routeri. Viacero zariadení som mal pripojených aj predtým, problém sa objavil zhruba mesiac a pol dozadu. Navyše robí to aj vtedy, keď sú pripojené iba dva PC.
Do Telekomu som volal, povedali mi, že linka je v poriadku, no osobne tu neboli.
// Prikladám výpis mojich posledných meraní na DSL.sk
Do Telekomu som volal, povedali mi, že linka je v poriadku, no osobne tu neboli.
// Prikladám výpis mojich posledných meraní na DSL.sk