P.s. : nikde tu neni pisane o warezoch tak nelocknite ten to theread dik
RIESENIE: nepouzivat BitLord.MBG napísal:parametre uploadu neupravuj, pretoze akomile zniziz upload, program ti automaticky znizi aj download....
toto je blbost do urcitej miery.priklad: ja som mal upload nastaveny na maximum mojho bandwidthu a stahoval som tak 30-40kB/s...neskor som nastavil upload na 80% mojej kapacity a ajhla taham 120kB/s...samozrejme netreba ten upload znizovat nizsie ako pod 80%, vtedy ide dole aj download...ale tych 20% je dolezitych pre komunikaciu medzi trackerom, peermi a podobne...MBG napísal:parametre uploadu neupravuj, pretoze akomile zniziz upload, program ti automaticky znizi aj download....
neviem, ale z vlastnej skusenosti viem, ze akonahle som v programe BitComet znizil moj upload, tak mi program automaticky znizil download :roll: ....tak som presiel na uTorrentkillswitch napísal:toto je blbost do urcitej miery.priklad: ja som mal upload nastaveny na maximum mojho bandwidthu a stahoval som tak 30-40kB/s...neskor som nastavil upload na 80% mojej kapacity a ajhla taham 120kB/s...samozrejme netreba ten upload znizovat nizsie ako pod 80%, vtedy ide dole aj download...ale tych 20% je dolezitych pre komunikaciu medzi trackerom, peermi a podobne...MBG napísal:parametre uploadu neupravuj, pretoze akomile zniziz upload, program ti automaticky znizi aj download....
precitaj si TOTO
citujem:"There needs to be room for overhead such as acknowledgement signals (ACKs) and resend requests. Downloads will suffer if these signals cannot be sent. Set your upload limit to about 80% of the maximum possible."