Problem s BitLordom
- dolar468
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 05. Máj, 2006, 02:00
Problem s BitLordom
Ked dam nieco stahovat tak mi ide rychlost stahovania cez tento program +- 10 kbps a to neviem naozaj preco lebo ked stahujem normalne z netu tak tam mi pise rychlost stahovania 300kbps +- ;;; nemohli by ste mi poradit kde moze byt chyba ??? skusal som aj ine programy ako je BitComet a uTorrent a aj s nimi to robi to iste pleas help me
P.s. : nikde tu neni pisane o warezoch tak nelocknite ten to theread dik
P.s. : nikde tu neni pisane o warezoch tak nelocknite ten to theread dik
No ono technologia BitTorrent je odlisna v porovnani s beznym stahovanim z webu a sice cim viac ludi dany subor stahuje, tak tym ma aj kazdy vecsiu prenosovu rychlost, cize zrejme bude malo ludi stahovat dany subor, pripadne malo ich bude mat ten subor stiahnuty a ponukat ho na stiahnutie...
Alebo si dal obmedzit upload a teda aj download je maly...
Alebo si dal obmedzit upload a teda aj download je maly...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
RIESENIE: nepouzivat BitLord.MBG napísal:parametre uploadu neupravuj, pretoze akomile zniziz upload, program ti automaticky znizi aj download....
uTorrent je podla mna v sucasnosti najlepsi stahovac torrentov.
upload mam nastaveny na cca 200KB/s a download mi ide cez 1500KB/s....
V noci seedujem naplno...
- killswitch
- VIP
toto je blbost do urcitej miery.priklad: ja som mal upload nastaveny na maximum mojho bandwidthu a stahoval som tak 30-40kB/s...neskor som nastavil upload na 80% mojej kapacity a ajhla taham 120kB/s...samozrejme netreba ten upload znizovat nizsie ako pod 80%, vtedy ide dole aj download...ale tych 20% je dolezitych pre komunikaciu medzi trackerom, peermi a podobne...MBG napísal:parametre uploadu neupravuj, pretoze akomile zniziz upload, program ti automaticky znizi aj download....
precitaj si TOTO
citujem:"There needs to be room for overhead such as acknowledgement signals (ACKs) and resend requests. Downloads will suffer if these signals cannot be sent. Set your upload limit to about 80% of the maximum possible."
neviem, ale z vlastnej skusenosti viem, ze akonahle som v programe BitComet znizil moj upload, tak mi program automaticky znizil download :roll: ....tak som presiel na uTorrent ...killswitch napísal:toto je blbost do urcitej miery.priklad: ja som mal upload nastaveny na maximum mojho bandwidthu a stahoval som tak 30-40kB/s...neskor som nastavil upload na 80% mojej kapacity a ajhla taham 120kB/s...samozrejme netreba ten upload znizovat nizsie ako pod 80%, vtedy ide dole aj download...ale tych 20% je dolezitych pre komunikaciu medzi trackerom, peermi a podobne...MBG napísal:parametre uploadu neupravuj, pretoze akomile zniziz upload, program ti automaticky znizi aj download....
precitaj si TOTO
citujem:"There needs to be room for overhead such as acknowledgement signals (ACKs) and resend requests. Downloads will suffer if these signals cannot be sent. Set your upload limit to about 80% of the maximum possible."
- killswitch
- VIP