mal som na mysli to, ako mohol ohrozit na zivote inych ucastnikov premavky. ale to si zjavne ludia uvedomia, az ked im takyto majster zabije niekoho z rodinyPapek napísal:asi mal na mysli to, ze verejne vesia video, ako sa ponahlal do prace a este tam porobi kopu priestupkov
Všeobecná diskusia
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 03. Okt, 2010, 11:26
Re: Všeobecná diskusia
Nepozeral som to uplne od zaciatku do konca, narazal som na predbiehanie cez plnu a pod. veci.
Inak Hondica hotova, poobede si idem po nu
Inak Hondica hotova, poobede si idem po nu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
co si s nou mal?
ja mam uz dost v dezolatnom stave homokin klb... teda je ho pocut no...prvotna cena co mi povedali ze sa predava spolu s poloosou a cena 1000e snda to bol len blby vtip
ja mam uz dost v dezolatnom stave homokin klb... teda je ho pocut no...prvotna cena co mi povedali ze sa predava spolu s poloosou a cena 1000e snda to bol len blby vtip
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
Quicky: napravali mi zadok. Myslel som, ze to stihnu za tie dva tyzdne, co som bol prec, ale samozrejme si to odkladali na poslednu chvilu a nestihli.
Ten klb si skus pozriet v nejakych autodieloch, vacsinou je tam tisichran a vies to vymenit. Vela krat v servisoch tieto veci nevedia. Mne chceli menit predne lozisko aj s nabojom, cena okolo 300 €, nakoniec som si zohnal sam lozisko nipparts za 50 € a prelisoval som to sam.
Ten klb si skus pozriet v nejakych autodieloch, vacsinou je tam tisichran a vies to vymenit. Vela krat v servisoch tieto veci nevedia. Mne chceli menit predne lozisko aj s nabojom, cena okolo 300 €, nakoniec som si zohnal sam lozisko nipparts za 50 € a prelisoval som to sam.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
hej taketo nieco mi uz vravel mechanik ,takze to tak aj budem riesit,urcite im to nemienim takto cvakat ,debil by som musel byT:)
a co mas so zadkom?
a co mas so zadkom?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Kamarátka ma kedysi na takom vozila do školy, len nemala tie horné svetlá Pocit je asi taký, že za tým autom sa otáčal skoro každý a čumel, keď videli za volantom blondínushajek napísal:myslim že keby si mal toto tak by sa naokolo asi dosmiali ... Dodge RAM
Asi tri tyzdne dozadu mi napravili na krizovatke fasadu. Daval som tu foto. Nakoniec toho slo na opravu celkom dost. Mal by tam byt kufor, svetlo, naraznik aj popraskan lak na lavom blatniku. Svetlo bude hadam ok, raz rano bolo zahmlene, ale moze byt, ze presla vlhkost cez buchnuty kufor. Ked sa to bude aj dalej zahmlievat, tak to rozoberem a pretesnim.quicky napísal:a co mas so zadkom?
EDIT: tak ne, bolo to 14. marca, jak ten cas leti
Papek napísal:mi hovor, ja uz mam upraveny zadny naraznik
Naposledy upravil/-a Papek v Št 18. Apr, 2013, 14:00, upravené celkom 1 krát.
Ako, ja som si pozrel cele to video a po tvojom komente este 2x. Ano, bolo tam zopar poruseni predpisov no ziadne ohrozovanie ani nic podobne. To ze predbiehal do zakruty neznamena ze siel na slepo. Ty si to cez uhol pohladu kamery vidiet nemohol no on mohol dokonale vidiet co ide ci neide v protismere. (trochu poznam tu cestu aj ked som tadial uz velmi dlho nesiel takze viem o com hovorim) Dokonca musim pochvalit za pekne drzanie odstupov a premyslene zrychlenie uz pred predbiehanim, takze ziadne ohrozovanie sa nedialo, napriek prestupkom ktore spravil...lamacik83 napísal:mal som na mysli to, ako mohol ohrozit na zivote inych ucastnikov premavky. ale to si zjavne ludia uvedomia, az ked im takyto majster zabije niekoho z rodiny
Neobhajujem porusovanie predpisov! Ale zas vunadat niekomu do koko*tov bez toho aby si si to premyslel...
-
- Pokročilý používateľ
vcera som bol v poistovni som zvedavy, v januari sme sa tukli na parkovisku v ba s jednou felicou. ja som cuval,on sa mi vopchal do parkovacieho miesta. on tuknuty bok ja naraznik zadny.
vtedy som v papieroch oznacil ,ze som to spravil ja nakolko som sa ponahlal na pojednavanie.
vcera v poistovni sa ma moja znama pytala jak to bolo a vypisal som to s tym stylom ako sa to stalo a ze si myslim,ze je na vine on.
som celkom zvedavy ako to bude pokracovat, aj ked mi vravela ze na 20rocnu feliciu po amortiz. a pod. by zrejme poskytli skoro ziadne plnenie.
vtedy som v papieroch oznacil ,ze som to spravil ja nakolko som sa ponahlal na pojednavanie.
vcera v poistovni sa ma moja znama pytala jak to bolo a vypisal som to s tym stylom ako sa to stalo a ze si myslim,ze je na vine on.
som celkom zvedavy ako to bude pokracovat, aj ked mi vravela ze na 20rocnu feliciu po amortiz. a pod. by zrejme poskytli skoro ziadne plnenie.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nuz, ja co som mal havarijku na felicii tak celkom slusne pokryvala
dnes som strekol bubny na cierno, som zvedavy jak dlho vydrzia...
dnes som strekol bubny na cierno, som zvedavy jak dlho vydrzia...
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
takze som zvedavy,ze ci sa budem tahat po obc. sudne )
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Páni? Ako som sa nedávno pýtal na základný princíp fungovania klímy...
Dnes som si všimol, že v tej veci, čo vyzerá ako chladič a je to vpredu hneď za nárazníkom a údajne sa to volá kondenzátor, mám odtrhnuté jedno z priečnych rebier od jedného z okrajov tohoto kondenzátora.
Mám teda otázku - preteká/prechádza niečo týmito rebrami? Vadí to, že je to odtrhnuté? Ak áno - dá sa to opraviť, alebo rovno kupovať nový (aj s takým nejakým valčekom) za asi 80€ ?
Dnes som si všimol, že v tej veci, čo vyzerá ako chladič a je to vpredu hneď za nárazníkom a údajne sa to volá kondenzátor, mám odtrhnuté jedno z priečnych rebier od jedného z okrajov tohoto kondenzátora.
Mám teda otázku - preteká/prechádza niečo týmito rebrami? Vadí to, že je to odtrhnuté? Ak áno - dá sa to opraviť, alebo rovno kupovať nový (aj s takým nejakým valčekom) za asi 80€ ?
Kondenzator/radiator je to to iste v podstate. Ano, cez rebra pre"teka" chladiaci plyn, chladi sa a zkvapalnuje. Ak to mas odtrhnute (predpokladam ze klima neide vobec, vsetok chladiaci plyn ti vyprchal) tak treba kupit novy, opravovat sa to neda/neoplati. Samozrejme treba klimu znova naplnit.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Jo, vydržala naplnená asi tak mesiac, po mesiaci tlak v okruhu klesol na hodnotu, kedy sa ECU rozhodla ju opäť nezopínať...
Tak som rád, že som našiel závadu, tak popri filtroch a rozvodoch sa zvezie aj ten kondenzátor. Vďaka za radu
Tak som rád, že som našiel závadu, tak popri filtroch a rozvodoch sa zvezie aj ten kondenzátor. Vďaka za radu