E-Shop, ktorý je najlepší
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Re: E-Shop, ktorý je najlepší
Osobne som za Alzu, bezpoblemove riesenie akychkolvek reklamacii , velky sortiment , overena istota giganta
Shark je tiez fajn, ale preferoval by som ho len lokalne, tichepc je fajn, ale zo spominanych suynajdrahsi, zalezi ajna tom co ides kupovat
Urcite sa vyhni malym eshopom bez kamenneho obchodu a bez referencii
Shark je tiez fajn, ale preferoval by som ho len lokalne, tichepc je fajn, ale zo spominanych suynajdrahsi, zalezi ajna tom co ides kupovat
Urcite sa vyhni malym eshopom bez kamenneho obchodu a bez referencii
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Napriek tomu ponukaju sortiment, ktory inde na Slovensku nekupis. Ani na objednavku. Osobnu skusenost mam s tichepc jednu. S mojim stastim pri kupovani (akejkolvek) techniky to hned bolo aj na reklamaciu Mne by nemal ziadny predajca techniky nic predat, lebo ma zarucene, ze budem aj reklamovat Ale vsetko prebehlo v poriadku bez problemov Budem u nich nakupovat znova - minimalne tie casti pre nove HTPC, ktore inde nekupim (skrinka, zdroj . . . ).LordRainmaker napísal:tichepc je fajn, ale zo spominanych suynajdrahsi
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
mate dobre skusenosti s gigastore ?
Tak tichepc su top v tom čo predávajú samozrejme. Support je TOP, RMA bez problémov čo viem, keby nebolo z KE je to moj primary shop
-
- Používateľ
tiche pc je fajn , dal som si vyhovit priblizne zostavu a do dvoch dni mi dal aj photo ako to cele vyzera dal si tu namahu , ale naozaj ta cena je moc vysoka , len za procak je rozdiel u gigastore 15-18eur a to je len jedna vec , jedine co sa tam oplati tak bedne a ventaky na procak ale grafiky a procaky su tam hrozne drahe
Už si niekedy u nich reklamoval? za tie prachy ten support stojí
-
- Používateľ
verim tomu ze su fajn, ale naozaj umna rozhoduje aj cena a gigastore mam v zilne asi 100km , sice maju tam aj zle skusenosti prave z reklamackami a tak , ale dohodol som sa snimi ze mi zostavu aj odskusaju , a zas nemam totak daleko aby som tam zasiel a reklamoval totam pred nimi
-
- Používateľ
ono vychadza mi zostava u ticheho pc za 1250eur a u gigastore okolo 1100eur myslim ze je to dost , gigastore je velkosklad v ziline a kedysi som tam aj nakupoval aj s kamaratom , bol som tam spokojny , a maju nalepsie ceny na SK pozri heureka sam uvidis a maju 92% spokojenost takze dufam ze zostava mi pride v poriadku
- Odar
- Pokročilý používateľ
Som si naklikal HTPC zostavu bez skrinky a zdroja na Alze a rozdiel v prospech Alzy je 5 EUR. Tak neviem ako u zostavy za 1250 EUR moze byt rozdiel v inom shope cez 100 EUR. To mi pri dnesnych percentualnych ziskoch pri predaji vypoctovej techniky pride minimalne divne. Zaujimali by ma tie 2 naklikane kosiky pre porovnanie.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Aj mna. Treba si zobrat, ze vacsinou je to tak ako v Lidli a Tescu Jedna vec lacnejsia tu, druha lacnejsia tam.. Proste, akasi kompenzacia, vsimam si to pri roznych komponentoch do PC. Minule som riesil kde vziat, ci Alza ci shop v meste, dvd napalku, disk a dosku mala alza spolu o 9€ lacnejsie, no trebalo platit dopravu 0,96€. Rozmyslal som ci vezmem procak ramky a zvysok v meste, no nakoniec som sa na to vykaslal, a vzal vsetko v meste, lebo v pripade problemov s tym budem mat dalsie problemy/ak sa bude javit zla doska, a bude zly procak a pod. dajme tomu/.
Tichepc ako som pozeral ma niektore veci vyrazne lacnejsie ako inde, no zasa, nemozes porovnavat obchod tichepc, kde uz z nazvu vyplyva ze predava primarne veci pre tichepc. Jasne ze nema asi az taky odber na procaky, ramky, dosky - tie bezne a pod. ako nejaky iny shop, ktory predava hlavne pc komponenty. Tym padom, nema take odberne ceny si myslim. No napr. veci na chladenie, vetraky, aj napr Noctua 12 chladic na CPU co je v akcii je momentalne najlepsia cena.. Jasne, nie vzdy to plati ale vacsinou.
A ked tam maju: zaruka 72mesiacov, tak ju aj dodrzia bez okolkov, pretoze im to nestoj,, aby tu clovek potom po fore vypisoval ze toto a hento Prakticky sa Ti tu vyjadri aj majitel, zato v alze ked mas problem raz hovoris s osobu A, potom s B a potom s C a navzajom ani jeden nevie o druhom co si s nim hovoril
Tichepc ako som pozeral ma niektore veci vyrazne lacnejsie ako inde, no zasa, nemozes porovnavat obchod tichepc, kde uz z nazvu vyplyva ze predava primarne veci pre tichepc. Jasne ze nema asi az taky odber na procaky, ramky, dosky - tie bezne a pod. ako nejaky iny shop, ktory predava hlavne pc komponenty. Tym padom, nema take odberne ceny si myslim. No napr. veci na chladenie, vetraky, aj napr Noctua 12 chladic na CPU co je v akcii je momentalne najlepsia cena.. Jasne, nie vzdy to plati ale vacsinou.
A ked tam maju: zaruka 72mesiacov, tak ju aj dodrzia bez okolkov, pretoze im to nestoj,, aby tu clovek potom po fore vypisoval ze toto a hento Prakticky sa Ti tu vyjadri aj majitel, zato v alze ked mas problem raz hovoris s osobu A, potom s B a potom s C a navzajom ani jeden nevie o druhom co si s nim hovoril
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
Mna skor zaraza ta logika "mam to 100 km". Cosi bude musiet riesit, tak prejazdi 200 km, aby to tam zaniesol a dalsich 200 km, aby si po to siel. Tak ale kazdy clovek setri inak a hlavne jeho cas je inak drahy. Ja si podobne veci dovolit nemozem
Gigastore je Veľkosklad? sa asi snívalo nie? http://www.gigastore.sk/najdete-nas/ nezdá sa mi. Vopred upozorňujem, že nechcem útočiť (mal som dosť z kauzy, ktorá na fóre nastala a kvôli, ktorej tento eshop sa nebude spomínať v nákupnej poradni). Treba si uvedomiť - aj keď viacerí z Vás nevidia do cien, že aké sú dnes reálne marže pri nákupe od overených Veľkoobchodov. Alza má svoje marže je v podstate drahšia ako bývala, u nás sme šli dole s cenami cca pred mesiacom plošne na bežné PC komponenty (stále však máme len jedného primárneho dodávateľa, kde potom vieme samozrejme tie RMA riešiť naozaj svižne.. stačí sa spýtať na fóre napr. Dextera, ktorý posielal dosku v stave, že inde by ju odmietli priamo v eshope bez pardónu). Reálne ceny, ktoré sú ako tak schodné a pod ktoré je sa naozaj ťažko dostať (ak teda sa neperú niekomu prachy, alebo nerobíme činnosť len preto aby sme spravili akože nejaký obrat..alebo to nemáme ako činnosť, ktorá kryje inú činnosť....že.) má Datacom. Ak si niekto myslí, že na zostave resp. len komponentoch je marža 150€ je naozaj totálne mimo.
Podobné priepastné ceny mala Pixmania, ktorá nám akosi tento rok skončila pretože vraj nie je rentabilné - no pri tých cenách sa nečudujem, prerábali na RMA jedna radosť. Hlavne z daného obdobia mám takú skúsenosť (tak 5 rokov dozadu tuším) keď sme spolu s jednou spoločnosťou riešili dodávku komponentov z našej strany dodávku cca 1200ks pevných diskov 2,5" od WD. Zaujímavé na tom bolo to, že pri odbere 1200 ks cez WD bola cena o necelé euro nižšia ako predaj pre koncáka na Pixmanii..
Stále si vyberte obchod, ktorý je overený nie pár mesiacmi fungovania, ale aspoň nech má rok a pol a pôsobí na trhu tak, aby už premlel aj početné reklamácie a problémy.
Podobné priepastné ceny mala Pixmania, ktorá nám akosi tento rok skončila pretože vraj nie je rentabilné - no pri tých cenách sa nečudujem, prerábali na RMA jedna radosť. Hlavne z daného obdobia mám takú skúsenosť (tak 5 rokov dozadu tuším) keď sme spolu s jednou spoločnosťou riešili dodávku komponentov z našej strany dodávku cca 1200ks pevných diskov 2,5" od WD. Zaujímavé na tom bolo to, že pri odbere 1200 ks cez WD bola cena o necelé euro nižšia ako predaj pre koncáka na Pixmanii..
Stále si vyberte obchod, ktorý je overený nie pár mesiacmi fungovania, ale aspoň nech má rok a pol a pôsobí na trhu tak, aby už premlel aj početné reklamácie a problémy.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555