bateria v pr*eli ?
Re: bateria v pr*eli ?
no dobre pani presvedcili ste ma
ak to nie je zakazane na tomto fore, mozte sem dat link, nejakeho obchodu + typu baterky (nahradu z ciny), o ktorom si myslite ze by to malo byt ok ?
mam dell studio xps 1340
vdaka
ak to nie je zakazane na tomto fore, mozte sem dat link, nejakeho obchodu + typu baterky (nahradu z ciny), o ktorom si myslite ze by to malo byt ok ?
mam dell studio xps 1340
vdaka
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
alebo aj tu .... inak, skusal si inu nabijacku? Ja som si tiez myslel, ze mam problem s baterkou a objednal novu a ono to nakoniec bol problem v nabijacke
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
nabijacka je dobra lebo ked baterku odpojim tak to ide iba s nabijackou bez problemov
"May not ship to Slovakia"landrower napísal:http://www.ebay.com/bhp/dell-studio-xps-1340-battery
no ved prave to je ta haluz. Aj mne to islo ale nenabijalo. Kupil som novu baterku a furt nenabijalo, az ked som tam dal druhu nabku tak to slo ako malo.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
som robil dell diagnostiku, my vypisalo ze life battery je v cervenom. komp ma 3 roky. ide skoro nonstop. bateku som nikdy nevyberal.
je velka pravdepodobnost ze odisla.
drbol som ju do mrazaku, uvidime za 5 dni. potom sem napisem ze co ako
ale medzitym musim kupit novu.
takze ebay na slovensko nedovaza (ani amazon niektore veci. uz rok si neviem kupit ergonomicku mys lebo mi ju nemaju ako poslat... ak nechcem postovne v cene mysi 100 usd)
dealingextreme si spominam ze robia free shipping uplne na vsetko a vsade ale trva to vyse 2 tyzdnov kym to pride tusim.
su este nejake ine moznosti ?
je velka pravdepodobnost ze odisla.
drbol som ju do mrazaku, uvidime za 5 dni. potom sem napisem ze co ako
ale medzitym musim kupit novu.
takze ebay na slovensko nedovaza (ani amazon niektore veci. uz rok si neviem kupit ergonomicku mys lebo mi ju nemaju ako poslat... ak nechcem postovne v cene mysi 100 usd)
dealingextreme si spominam ze robia free shipping uplne na vsetko a vsade ale trva to vyse 2 tyzdnov kym to pride tusim.
su este nejake ine moznosti ?
ty asi netusis ako funguje ebay, ze? ... si to vygoogliRanas napísal:....takze ebay na slovensko nedovaza ...
ze nejaky americky selleri neposielaju na slovensko je vcelku normalne, ale tych cinskych je tam spusta - vo filtrovani vyhladavania si nastav Your location: Slovakia
dealextreme je v pohode tiez, rovnaka cina ako vsetky ti selleri na ebay-i, len vacsi vyber a na druhu stranu trosku vacsie ceny.
ked hladas len jeden konkretny produkt za co najlepsiu cenu mozes vyskusat http://cfind.net/
- landrower
- Pokročilý používateľ
treba sa dobre pozerat na ebayi a nastavit location
http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Del ... 2ec42e9553
free shipping na SVK, ale bude to trvat (1-4 tyzdne, podla toho jak sa sikmacom zadari)
http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Del ... 2ec42e9553
free shipping na SVK, ale bude to trvat (1-4 tyzdne, podla toho jak sa sikmacom zadari)
na ebay sa naprd vyhladava podla free shipping. Dakedy aj ked das free shipping, tak predsa len daco zapytaju aj sikmaci. Sice len par symbolickych € ale u dx.com si si isty free shipping, len zas ceny su tam o daco vyssie a vyber mensi (ale aspon lahsie najdes co hladas )
- landrower
- Pokročilý používateľ
mne zatial este nikto nenauctoval shipping ked to tam nebolo napisane aspon nie top-rated selleri
sak to nie. Ale ja myslel, ze ked som zafajkol free shipping aj tak mi vyhladalo dodavatelov co chceli za shipping nejaky ten dukat
Moja baterka v noťasi skončila a kúpil som novú z eBay za cca $30 + niečo za dopravu. A fičí zatiaľ, cca 3 mesiace.
dobre pani, prepacte sa neskory response z mojej strany, ale mal som moc roboty
takze tu baterku z mrazaku som vybral po par dnoch a nejde. cize potrebujem novu.
spravil som si konto na ebay.com, prepojil s paypal.com kontom a od tohto roku je vraj k dispozicii slovakom vychytavka, ze si mozu hned a bez poplatkov "dobyt" paypal konto peniazmi priamo z bankoveho uctu; a teda ze platenie neprebieha cez VISA kartu. lebo volakedy sa dala maximalne regnut visa a iba tak sa platilo, ze ? a teraz je to ok. este som peniaze nepreniesol, ale pre kontrolu robi sa to tymto tlacitkom, ze ? (top up account (instantly)
mozem is teda kupovat ? (aby bolo shipping free alebo aspon lacne)
dakujem
takze tu baterku z mrazaku som vybral po par dnoch a nejde. cize potrebujem novu.
spravil som si konto na ebay.com, prepojil s paypal.com kontom a od tohto roku je vraj k dispozicii slovakom vychytavka, ze si mozu hned a bez poplatkov "dobyt" paypal konto peniazmi priamo z bankoveho uctu; a teda ze platenie neprebieha cez VISA kartu. lebo volakedy sa dala maximalne regnut visa a iba tak sa platilo, ze ? a teraz je to ok. este som peniaze nepreniesol, ale pre kontrolu robi sa to tymto tlacitkom, ze ? (top up account (instantly)
mozem is teda kupovat ? (aby bolo shipping free alebo aspon lacne)
dakujem
shipping nezavisi od toho co mas na paypale. Sak hod do kosika na ebay alebo dx, daj cvaknut, hodi ta to na paypal stranku a tam bud sa ti to podari zaplatit alebo sa to proste zrusi. Ja mam previazana karty, neposielam z uctu na paypal nic, tak presne neviem ako funguje ten novy sposob ale asi to bude nieco na sposob kreditu, proste si dobijes (prevedies) nejaku sumu na paypal a z toho sa potom plati. Nie je coho sa bat