ja som snad niekde povedal ze nech si kupi len modem a nech pohlada dalsi slusny router ? Nic take.
Jedine som zahlasil ze lacne Cisco je lacne Cisco - tak ako vsetko lacne - a na tom trvam. Povedal som ze lacne veci su vsetky na jedno kopyto a podotkol som ze existuju produkty ktore mozu byt lepsie napriek tomu ze nemaju napisane Cisco na bedni a to je cele.
Uznavam vyhodnost a odskusanost "integrovaneho" riesenia s priamou podporou kabloveho operatora a pridavam
http://www.youtube.com/watch?v=0ilMx7k7mso na obveselenie pretoze tak to naozaj je. Oligopolny trh.
Tak ako Mirjak hovori "ked sa jej s tym nema kto hrat, nech vezme integrovane riesenie od kablovkoveho providera a [snad] ma pokoj" a k tomu sa naozaj nic neda povedat. Je to tak. Ked sa na tom nieco pototo, tak proste zavola najsikovnejsieho uja z tej firmy, ten o dva alebo tri dni aj pride, pokrci vela silno plecami, poskrabe sa na plesine, odide, pride znovu vacsinou este v ten isty den a donesie novu krabicu s takym istym produktom. Hovori sa tomu FZP, fasa zakaznicka podpora.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.