Chcem sa opytat - mam book Toshiba A300D.
Vsetko funguje, avsak iba na externy VGA.
Integrovane LCD sa sprava tak, ze book je zapnuty, a obraz sa zjavi na malu chvilocku iba ked je veko otvorene cca na 35stupnovy uhol. Ked ho otvorim viac, podsvietenie sa nevypne, ale obraz zmizne - displej je cierny. Ak ho otvorim uz do viac ako 90st uhla, zmizne aj podsvietenie zo stran. Ak ho zasa zatvaram pomaly, tak sa zasa objavi podsvietenie, a na chvilocku preblikne aj BIOS - samotny obraz. No "obraz" vzdy len preblikne, neostane na viac ako cca 0,5sekundy.
Teda, bude tato zavada sposobena nejakym kablom ktory je asi nalomeny medzi doskou a LCD?
Kolko cca stoji taky kabel, a je zlozite to vymenit? Ide o book toshiba A300D, grafika je tam ATI3200, no ta bude OK, kedze PC na ext. monitore ide.
Este sa chcem opytat - ake kable idu z dosky booku do LCD? Totiz, ak na napajanie - podsvietenie zvlast, tak mi je divne, ze sa pri uplnom otvoreni vypne aj podsvietenie. Alebo je ten kabel prenasajuci napajanie zavisly na tom co prenasa obraz?
Dik.
Toshiba A300D - displej ide "podla" uhlu otvorenia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Toshiba A300D - displej ide "podla" uhlu otvorenia
rozober a vytiahni flexy a daj nas5.
velakrat sa mi stalo, ze nebol ani flex zlomeny, ale len povytiahnuty a uz to robilo bordel, pripadne ich precisti
velakrat sa mi stalo, ze nebol ani flex zlomeny, ale len povytiahnuty a uz to robilo bordel, pripadne ich precisti
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Problem mi robilo dat vonku klavu Teda nie dat, ale prvykrat som to robil. Nemam sajnu ako sa dostat k flexom
Niekoho v KE, kto to robi nepoznas, alebo NENAJDE SA TU? Ale klava nastastie v pohodicke ide, este som aj vymenil nedolezity klaves za chybajuci Fn a ide
Aj ked asi najvyssi cas zacat robit take.
Najdem niekde navod na Toshibu A300D na tie flexy? Podla coho to mam hladat? Teda aky nazov presne? Diks
Niekoho v KE, kto to robi nepoznas, alebo NENAJDE SA TU? Ale klava nastastie v pohodicke ide, este som aj vymenil nedolezity klaves za chybajuci Fn a ide
Aj ked asi najvyssi cas zacat robit take.
Najdem niekde navod na Toshibu A300D na tie flexy? Podla coho to mam hladat? Teda aky nazov presne? Diks
Spoiler: ukázať
L300D som kopukrat doma servisoval...
rozober.. troska robotka prvykrat prist nato, ako sa rozobera...ale najdes ich potom..
rozober.. troska robotka prvykrat prist nato, ako sa rozobera...ale najdes ich potom..
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Diky, dal som ho na predaj zatial Ak nepredam, tak poskusam. Sak raz zacat riesit aj booky musim