wifi router do 70 €

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

wifi router do 70 €

Príspevok od používateľa Papek »

Potreboval by som radu okolo Wifi routera. Momentalne mam obstarozny D-link 524, ktoremu v poslednej dobe cim dalej tym castejsie ... Doteraz s nim neboli vyraznejsie problemy, zvladalo to dokonca prehravat cez Wifi aj HD filmy z DLNA servera, ktory bezal na mojom PC.

Take zakladne poziadavky - 2,4 aj 5Ghz, 802.11n (300Mbps staci), gigabitove porty. Potesilo by podpora DLNA a USB host, pripadne moznost supnut tam DD-WRT firmware a aktivovat tak DLNA. Ine veci ma momentalne nenapadaju, budem vdacny za kazdy postreh. Podla moznosti chcem brat z Agemu, kedze to mam blizko a pripadnu reklamaciu si tam viem poriesit rychlejsie a pohodlnejsie ako kdekolvek inde.
Momentalne mi padol do oka TP-Link WDR3600, parametrovo vyzera celkom slusne. S TP-Linkom som zatial nemal ziadne problemy, ale je pravda, ze som tie routery nikdy nevyuzival na maximum. Napr. spominany D-Link sa pri cca. 5 wifi ucastnikoch a dalsich 5 fyzicky pripojenych PC zasekaval.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
sobrancan16
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Júl, 2012, 15:37

Re: wifi router do 70 €

Príspevok od používateľa sobrancan16 »

MB: ASRock B365M Pro4-F CPU: Intel Core i3-9100F 3,6GHz CPU COOLER: Noctua NH-U12P SE2 RAM: PATRIOT VIPER ELITE 16GB(2x8GB) VGA: MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC PSU: SilentiumPC Supremo M2 550W HDD:Western Digital Caviar Blue 1TB, SATAIII, 64MB, MICE : Logitech G203 Prodigy Keyboard : SteelSeries Shift HeadSet : Kingston HyperX Cloud CASE: Zalman T7
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Re: wifi router do 70 €

Príspevok od používateľa Papek »

Vcera som kupil spominany TP-Link WDR3600. Uz je v nom nahrany DD-WRT. Zatial iba objavujem moznosti custom fw a vyzera to velmi schopne.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB

Návrat na "Nákupná poradňa"