Potreboval by som radu okolo Wifi routera. Momentalne mam obstarozny D-link 524, ktoremu v poslednej dobe cim dalej tym castejsie ... Doteraz s nim neboli vyraznejsie problemy, zvladalo to dokonca prehravat cez Wifi aj HD filmy z DLNA servera, ktory bezal na mojom PC.
Take zakladne poziadavky - 2,4 aj 5Ghz, 802.11n (300Mbps staci), gigabitove porty. Potesilo by podpora DLNA a USB host, pripadne moznost supnut tam DD-WRT firmware a aktivovat tak DLNA. Ine veci ma momentalne nenapadaju, budem vdacny za kazdy postreh. Podla moznosti chcem brat z Agemu, kedze to mam blizko a pripadnu reklamaciu si tam viem poriesit rychlejsie a pohodlnejsie ako kdekolvek inde.
Momentalne mi padol do oka TP-Link WDR3600, parametrovo vyzera celkom slusne. S TP-Linkom som zatial nemal ziadne problemy, ale je pravda, ze som tie routery nikdy nevyuzival na maximum. Napr. spominany D-Link sa pri cca. 5 wifi ucastnikoch a dalsich 5 fyzicky pripojenych PC zasekaval.
wifi router do 70 €
wifi router do 70 €
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- sobrancan16
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Júl, 2012, 15:37
Re: wifi router do 70 €
Vcera som kupil spominany TP-Link WDR3600. Uz je v nom nahrany DD-WRT. Zatial iba objavujem moznosti custom fw a vyzera to velmi schopne.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať