felipe25 napísal:tak si zozen box od niekoho co si hned poriesil iny chladic

fuha, ja asi fakt v okoli nemam nikoho kto si dnes este sklada kompy (som z Presova, nie BA kde je kopec ludi)
aktualny status vseobecne:
po prepnuti na VGA vystup nevidim ziadne artefakty, aj po opatovnom zapojeni 8GB RAM, a to som mu pustil aj Prime95 na 5 minut, teplota idle 44-47, po 5min v load-e max 64 C, neviem ci to je normalne, ale urcite je to menej ako s BOX.
je mozne ze som nejakym sposobom odpiekol len iGPU vystup pre HDMI? co by som dokazal prezit, kedze tak za mesiac aj nieco planujem kupit GPU (ak teda kvoli tomuto nebudem musiet menit MB alebo aj viac), a ak by to islo z tej cez HDMI normalne, tak ma iGPU HDMI nemusi velmi trapit nie?
ale stale som somar z toho co sa deje, co som potentoval a co s tym...
MB: ASUS P8Z77-V LX2 | CPU: Intel Core i5 3570K + Gelid Tranquillo 2 + Noctua NF-F12 | RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1600 MHz CL9 LP | GPU: MSI GTX970 Gaming | System SSD: Samsung 840 EVO 120GB | Games SSD: Samsung 850 EVO 500GB | HDD1: Seagate Barracuda 7200.12 2TB | HDD2: WD Red 3TB | PSU: Super Flower Leadex 80Plus Gold 850W | Case: Nanoxia DS1 | Soundcard: Asus Xonar DGX | Mouse: Razer Diamondback | Keyboard: Logitech K350 | Screen: LG IPS237L-BN | Repro: Mackie CR4 |OS: Windows 7 64bit EN