je to vlastne svietiaci kablik. Pre pochopenie foto
podsvietenie klavesnice
noo vyzera to nice: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/EL%20WIRE.HTML
este taka otazka (dost blba ale neda mi)... videl som ten el-wire v computer-shop.sk za asi 200Sk ... je tam v tom aj ten invertor??? :-k
este taka otazka (dost blba ale neda mi)... videl som ten el-wire v computer-shop.sk za asi 200Sk ... je tam v tom aj ten invertor??? :-k
klavesnica
tak podla mna je najlepsia volba asi fakt ten original aj ked si zanho slusne zaplatite...ja som to skusal este inak.staru kalvesnicu(musi byt siva alebo biela) som nastriekal najprv zakladom na plasty a potom som pouzil spray beltona uv reaktivnu farbu(vyber je na vas) na zaver isiel lak urceny priamo pre tento typ farby.vyhodou tychto troch zloziek je ta ze su priesvitne,takze znaky na klavesnici su dobre vidiet.jediny problem je ze musite mat zapnute uv svetlo ale 10cm-rove uplne staci.dalsi problem je nastriekat to cele lebo musite rozobrat celu klavesnicu a klavesu po klavese nastriekat....lacnejsia varianta a hlavne menej namahava je kupit uv reaktivne nalepky na klavesi...
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
ja prave robim podsvietenie klavesnice smd ledkami. mam 3.5mm hrube plexi, ktore som zrezal tak, aby bolo len pod pismenami, cize do lichobeznika. obycajnou pajkou s upravenym hrotom vyrezavam otvory, aby sa to plexi dalo nasadit pod klavesy. stisku by vadit nemalo, medzera medzi klavesnicou a stlacenym klavesom je cca 4mm. az bude hotove to plexi, tak jednoducho don nastrkam zo vsetkych stran ledky, zhora ho zmatnim a malo by vytvorit rovnomerne podsvietenie. uvidim ako to bude vyzerat, mozno bude treba dat par lediek aj pod plexi priblizne do stredu, nie len po obvode
no a ked sa to nepodari, tak jednoducho prilepim tie led rovnomerne pod klavesy
no a ked sa to nepodari, tak jednoducho prilepim tie led rovnomerne pod klavesy
- PeqpeK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Mar, 2005, 20:00
ludia cim by som podsvietil bezdrotovu klavesnicu??? akumulator sa mi do nej nechce prirabat, skor by som sa priklonil k niecomu co funguje na principe fosforu, len keby to nebolo zeleneeeeee
P5N-E SLI, E6400@3GHz 1,3V, 2x2GB DDR2, GTS250 1GB, BlueStormII 500, case, ventilatory, spina a ine drobnosti