Spat k teme - takze PC som skladal s dorazom na nizke vyzarovanie tepla, mensie rozmery, pomerne nizku hlucnost.
Ako prve som vymenil BOX Intel chladic za Noctua NH-U9B SE2 - to najvacsie/vkusne/kvalitne zpracovane co sa do tejto skrine vojde a nenarusuje "airflow" - zakoncenie heatpipe sa snad dotyka vrchneho krytu/vyslo to uplne presne - dovodom bolo ze aj ked Intel chladic bohvieako nechladil (co by mi az tak nevadilo) CPU malo teploty vyse 80C (podla Intelu v Desktope asi ok?

Nasledoval Delid 3570K + Coolaboratory Liquid Ultra/povodne teploty katastrofa, takto sa to uz celkom da.
Potom MSI TF III GTX 660 - plne aktivne jadro/nemam rad tie defektivne jadra v GPU + celkom solidny nekycovite vyzerajuci neplastovy nehnusny chladic co vyzera ako nejaka hracka pre male deti + nenutnost investovat dalsich cca 1500Kc za vymenu za poriadny pasiv ktory by aj tak pravdepodobne potom obsadil 4 sloty a viac - hnusne neponiklovane accelero pre mna nieje chladic.
Vymena povodne uplne ticheho/nepocutelneho Seasonic S12II 380W (po pridani GF GTX 660 zacal hucat ako vysavac) za podla mna najlepsi zdroj na trhu - Corsair AX860i - nepiska, vysoka ucinnost, najnizsie kolisanie napatie na 12V vetve, nizke zvlnenie atd. a na mojej zostave bezi pasivne aj pri full loade.
Zvysok zostavy v podpise.
Celkovo su ale tieto komponenty v skrinke trochu natesno a airflow nieje vobec optimalny - chcem nejaku skrinku s co mozno najoptimalnejsim airflow - z prednej strany na zadnu stranu nieco ako Cubitek AIO - idealna by bola pre mna skrinka ktora nema ziadne 5,25" pozicie - kto to dnes pouziva ???

Za dalsie nechapem preco vsetci vyrobcovia zabiju airflow tym, ze za predne ventilatory nafasuju kos pre 50 3,5" HDD ???

Takze moj problem by som oznacil za boj s shitnymi predrazenym neoptimalne navrhnutymi kycovitymi komercnymi PC komponentami.
Takze ocenim ak sa vyjadri niekto kto neholduje neonom, plexisklu a casom obalenym plastom.