Pomoc pri vybere mob. telefonu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Pomoc pri vybere mob. telefonu
tak uz som vystriedal vsetko mozne a hladam nieco konkretne specificke...
poziadavky, co najmensi mob, tj cca 3palce display, dlhsia vydrz baterie, slusny display(problem dnesnych malych smartfonov rozlisenie 4x4 pixely ), zaroven o musi byt android, potrebujem wifi+hotspot... a hlavne nejaky kvalitny obal,tj aby to nevrzgalo a nedrzalo sa jak cinsky fake...
nebranim sa ziadnej znacke aj made in thaiwan uz mam v poslednej dobe plne zuby velkych 5palc telefonov apodobne. hladam nieco co splni svoj ucel tj vydrz+mail, obcas nejake foto, hotspot pre net..
existuje vobec nieco take?
prijimam vsetky rozumne navrhy...dakujem
poziadavky, co najmensi mob, tj cca 3palce display, dlhsia vydrz baterie, slusny display(problem dnesnych malych smartfonov rozlisenie 4x4 pixely ), zaroven o musi byt android, potrebujem wifi+hotspot... a hlavne nejaky kvalitny obal,tj aby to nevrzgalo a nedrzalo sa jak cinsky fake...
nebranim sa ziadnej znacke aj made in thaiwan uz mam v poslednej dobe plne zuby velkych 5palc telefonov apodobne. hladam nieco co splni svoj ucel tj vydrz+mail, obcas nejake foto, hotspot pre net..
existuje vobec nieco take?
prijimam vsetky rozumne navrhy...dakujem
Re: Pomoc pri vybere mob. telefonu
pod 4 palce nezozenies nic take co pozadujes (aby to bolo aspon ako tak kvalitne). Otec tento tyzden riesil podobny problem. Dal som mu par tipov a rozhodol sa pre SGS III mini. Zatial je velmi spokojny.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Podľa toho aký rozpočet nato máš. 3 palcový displej ťažko zoženieš (možno tak iphone 3G ). Ale podľa mňa by bola dobrá voľba Samsung galaxy S2 displej nieje až tak veľký a keď tam hodíš čistý android bez nadstavby (custom) tak ti aj baterka vydrží cez jeden deň. S3 mini je predražený a pritom je to skoro porovnateľné s S2. Ak by si predsa chcel niečo menšie tak ma napadá Galaxy S. Alebo trochu drahšie Samsung i9250 galaxy nexus. Máš tam originál čistý android takže aj výdrž bude dobrá. A ako bonus sa dobre držia
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
najblizsie je tento, male, dobra vydrz, akurat ten display a otazka kde ho este zozenies
http://mobilmania.azet.sk/clanky/rychly ... fault.aspx
http://mobilmania.azet.sk/clanky/rychly ... fault.aspx
Spoiler: ukázať
Rozlíšenie na tej motorole je hrozné, som zvedavý koľko ten mobil bbude mať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
On potrebuje mobil do BMW nie do 10r. feldy takze myslim ze na cene az tak nezalezi
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
skorej mi behaju po hlave starsie HTC co byvaly, neviem ako sa uz volaju,tam bol taky 3,5palc dispay a velmi solidny telefon s custom androidom...
vsetko mozne som vystriedal ale realne ma nebavi uz nosit tehlu vo vacku, na hovory+sms+email by mi malo stacit nieco co je "odolne,vydrz, a aspon trosku neni z cinskeho papieru"
vsetko mozne som vystriedal ale realne ma nebavi uz nosit tehlu vo vacku, na hovory+sms+email by mi malo stacit nieco co je "odolne,vydrz, a aspon trosku neni z cinskeho papieru"
HTC Wildfire S? Mal som možnosť ho držať v ruke. Konštrukcia je cekom pevná. Ak by si tam hodil nejaký novší custom tak by to mohlo byť použiteľné na hovory sms a email (aj keď by som radiľ zaobstarať si okuliare ). Ešte tu je xperia Tipo ale to je fakt hrozný mobil ktorý sa rozpadne po mesiaci používania.
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
To snáď nie.FoboSVK napísal:HTC Wildfire S?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
A čo by si mu odporučil?
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
newmi-ho odporúčanie sa mi pozdáva
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
A co tak stare dobre sony Ericssony xperia mini a active?
Cpu intel core i7-3770 MB MSI Z77-G45 Thunderbolt GFX MSI gtx 660 OC RAM 16 Gb Corsair Black Vengeance CPU cooler Corsair H100i Case NZXT Phantom 630 SSD Kingston HyperX 120Gb HDD WD Caviar Black 1Tb + WD Caviar Green 2Tb PSU Enermax 650W Gold
Predstavivosť je dôležitejšia než vedomosti. Vedomosti sú obmedzené, predstavivosť však obopína zemeguľu.
Albert Einstein
Predstavivosť je dôležitejšia než vedomosti. Vedomosti sú obmedzené, predstavivosť však obopína zemeguľu.
Albert Einstein
Phantom z nás ponúkol asi najlepšie telefóny. Sú malé ale majú slušné parametre. Ja som viac za ten Active, keby tam hodíš custom rom alebo nainštaluješ nejakú apk z google play na zdielanie wifi tak dostaneš mobil podľa tvojích predstáv
si robite srandu, ze? Stare pomale sunky mu tu radit! Wildfire S je shit, v dnesnej dobe len velmi tazko pouzitelny fon, max tak na telefonovanie, sms pisat na tom je za trest. A s tymi custom romkami ... robili ste uz s nimi? Ked je hw stary a nestiha, tak custom ROM to nevylepsi. Btw, kupovat hocico co ma menej ako 1GB RAM je v dnesnej dobe prinajmensom hazard s nervami. Nehovoriac o tom, ze tie sunky, by musel po bazaroch zhanat. Osuchane opotrebovane s nafigu baterkami.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
a čo tak značka Xiaomi? Ale to je asi veľké na teba...