Reklamacia PC hry
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Reklamacia PC hry
Ahojte,
rad by som sa chcel spytat, ci je mozne reklamovat u nas PC hru, ak som neni spokojny s jej chodom, pripadne mi vobec nejde spustit?
Dalsia vec je, ze hra je aktivovana na STEAMe.
Mate niekto s tym skusenosti?
Vdaka.
rad by som sa chcel spytat, ci je mozne reklamovat u nas PC hru, ak som neni spokojny s jej chodom, pripadne mi vobec nejde spustit?
Dalsia vec je, ze hra je aktivovana na STEAMe.
Mate niekto s tym skusenosti?
Vdaka.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Reklamacia PC hry
to co je za hru
ak je hra zle optimalozovana a zly chod nie je sposobeny tvojim HW tak by sa to malo dat. Ak je ale hra narocna na HW a ty ho mas nedostacujuci, je to tvoja chyba. Tak ci onak napis na steam, ale skor sa prikladam k variante ze nic nevyreklamujes.
ak je hra zle optimalozovana a zly chod nie je sposobeny tvojim HW tak by sa to malo dat. Ak je ale hra narocna na HW a ty ho mas nedostacujuci, je to tvoja chyba. Tak ci onak napis na steam, ale skor sa prikladam k variante ze nic nevyreklamujes.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Samozrejme, že to nieje možné. Na každú hru sú udávané tzv. requirements ( požiadavky ), ktoré ak nespĺňaš, tak je to tvoj problém
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ked uz tak cez steam nic nevyriesi lebo ty mu nedaju ani cent, nieto este odpisu. no a v obchode kde to kupil je tiez marna sanca
- GASPi
- Používateľ
Jedna sa o Total War: Rome II. Hra zakupena na Gameexpres.sk, aktivovana na STEAMe (nutnost).
Je vseobecne zname, ze hra ma problemy ako hrom, zla optimalizacia a po poslednom patchi nejde uz ani spustit.
Skratka, od utorka, som si poriadne nezahral (od piatkoveho patchu uz vobec nie). Nemam uz nato nervy.
Co sa tyka HW, tak tam nie je problem. Predchadzajuci diel mi ide skoro na plne detaily a Rome 2 ma byt cca podobne natom.
Kedze som uplne frustrovany, najradsej, by som tu hru vratil. A to vravim ako skalny fanusik serie Total War .
Je vseobecne zname, ze hra ma problemy ako hrom, zla optimalizacia a po poslednom patchi nejde uz ani spustit.
Skratka, od utorka, som si poriadne nezahral (od piatkoveho patchu uz vobec nie). Nemam uz nato nervy.
Co sa tyka HW, tak tam nie je problem. Predchadzajuci diel mi ide skoro na plne detaily a Rome 2 ma byt cca podobne natom.
Kedze som uplne frustrovany, najradsej, by som tu hru vratil. A to vravim ako skalny fanusik serie Total War .
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ked som sa na taketo nieco pytal v PGS, hovorili ze reklamaciu uznaju ak ju vyrobca uzna ze ta hra ma ozaj problemy dake. No preco by si kazili predaje ? reklamacia je nerealna.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Zial, je to nerealne. Mozes napisat vyrobcovi, mozno ti da nejake DLC/hru zadarmo (ako napr. v pripade SIM City alebo mne sa to stalo, ked som napisal ohladom jednej indie hry, tak mi dali zadarmo jednu kopiu).
Origin je v tomto naozaj vopred, tam ti umoznia hru kupenu cez ich eshop vratit, i ked ju odohras par hodin. Na Steam-e nemas sancu.
BTW: nikdy nekupuj hru ked ju vydaju, neskor dostanes vacsiu zlavu na cenu hry, lepsiu optimalizaciu, stabilnejsi MP a niekedy aj dodatocny obsah.
Origin je v tomto naozaj vopred, tam ti umoznia hru kupenu cez ich eshop vratit, i ked ju odohras par hodin. Na Steam-e nemas sancu.
BTW: nikdy nekupuj hru ked ju vydaju, neskor dostanes vacsiu zlavu na cenu hry, lepsiu optimalizaciu, stabilnejsi MP a niekedy aj dodatocny obsah.
- GASPi
- Používateľ
Kupoval som ju v ramci predobjednavky, kde bol isty obsah zadarmo + som chcel hrat hned od vydania, kedze som sa na nu dlho tesil.
Doteraz som nikdy s hrami od CA taketo problemy nemal. Tym padom je toto silne ponaucenie do buducna.
Doteraz som nikdy s hrami od CA taketo problemy nemal. Tym padom je toto silne ponaucenie do buducna.
- stevo_k1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Aug, 2013, 11:29
Podla zakona o ochrane spotrebitela, ak tovar reklamujes do jedneho roku a predajca chce odmietnut reklamaciu uznat, musi predajca na vlastne naklady nechat vypracovat nezavislemu znalcovi posudok na reklamovany tovar a len na zaklade tohto posudku moze reklamaciu neuznat. Do jedneho roka ju nemoze neuznat svojvolne, len na zaklade vlastneho uvazenia.
Zaroven plati, ze partnerom pre vybavovanie reklamacie je vzdy predajca. Cize v tvojom pripade Gamexpress.sk, nie vyrobca ani steam. Co vyrobca uzna, alebo neuzna to teba nemusi zaujimat. Predajca moze odmietnut reklamaciu len na zaklade posudku nezavisleho znalca, nie vyrobcu. Toto plati pri "normalnom tovare".
Ak neexistuje nejaky specialny paragraf, ktory by si tykal elektronickeho tovaru, iba tieto vseobecne tak mas velku sancu na vratenie penazi, lebo predajca si nebude objednavat znalecky posudok, ktory by ho vysiel ovela viac ako suma ktoru ti ma vratit. Lebo aj v pripade neuznanej reklamacie znasa naklady na znalca predajca.
Ja by som na tvojom mieste poslal na gamexpress.sk reklamaciu, vzory sa daju najst na internete, popis co nefunguje a uvidis co sa stane. V ziadnom pripade ta to nebude stat ani cent, tak co, za pokus nic nedas.
Zaroven plati, ze partnerom pre vybavovanie reklamacie je vzdy predajca. Cize v tvojom pripade Gamexpress.sk, nie vyrobca ani steam. Co vyrobca uzna, alebo neuzna to teba nemusi zaujimat. Predajca moze odmietnut reklamaciu len na zaklade posudku nezavisleho znalca, nie vyrobcu. Toto plati pri "normalnom tovare".
Ak neexistuje nejaky specialny paragraf, ktory by si tykal elektronickeho tovaru, iba tieto vseobecne tak mas velku sancu na vratenie penazi, lebo predajca si nebude objednavat znalecky posudok, ktory by ho vysiel ovela viac ako suma ktoru ti ma vratit. Lebo aj v pripade neuznanej reklamacie znasa naklady na znalca predajca.
Ja by som na tvojom mieste poslal na gamexpress.sk reklamaciu, vzory sa daju najst na internete, popis co nefunguje a uvidis co sa stane. V ziadnom pripade ta to nebude stat ani cent, tak co, za pokus nic nedas.
- GASPi
- Používateľ
Skusim tam zavolat a uvidim, co mi povedia. Zaujimalo by ma, v pripade, ze by sa to dalo, co sa stane na STEAMe. V podstate aj bez fyzickeho DVD mam hru uz v digitalnom vlastnictve.
hranice plynuleho vnemu je 25FPS, ked ti to ide 15FPS tak ti to musi kraaaaasne sekat
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Ja som nenapisal ze je to hratelne, ani to nehravam, iba som skusal co to da. Ale pod 15 fps som sa nedostal nech som robil hocico. Priemer podla benchmarku 33,7 fps. A hlavne ze MNE to IDE bez nejakych tazkosti.
//Pre mna su vsetky hry pod 40 fps nehratelne
//Pre mna su vsetky hry pod 40 fps nehratelne
.
A ty si uvedom, ze nakup softveru nie je nakup tovaru, takze sa jedna o nakup sluzby na ktoru sa dava zaruka ktora je uvedena v EULA.stevo_k1 napísal:Podla zakona o ochrane spotrebitela, ak tovar reklamujes do jedneho roku a predajca chce odmietnut reklamaciu uznat, musi predajca na vlastne naklady nechat vypracovat nezavislemu znalcovi posudok na reklamovany tovar a len na zaklade tohto posudku moze reklamaciu neuznat. Do jedneho roka ju nemoze neuznat svojvolne, len na zaklade vlastneho uvazenia.
.