V zdroji dávam bužirku a pri 24PIN konektori to robím heatshrink-free metódou čiže zatavím paracord na konektor...
Kukni YouTube lebo je na to vela metód, ja dám paracord na také najtenšie miesto na PIN-e zapálim zapalovačom a prstamy to "natiahnem" a keď to ztuhne o pár sekúnd tak to tažko stiahneš dole... dnes som si ale všimol že sa mi na 8PINe jeden uvolnil ale ten bol asi zle spravený ostatné držia super...
Dnes som si aj trocha upravil zdroj... 2x4PIN čo mi šiel som v živote nepoužil, tak som si ho spravil modulárny

Ten konektor čo som si kúpil bol najlepší čo som na rýchlo vedel zohnať, bol to nejaký 9PIN, stihol som ho zlomiť a je škaredý ale je dnu v zdroji čiže mi to je jedno
A začal som si robiť aj "skrinku" na ten 3PIN-6x3PIN lebo sa mi nepáčilo že to bolo vidno ten hrubý kábel, tak si spravím niečo ako "hub" na 3 pin z plexi skla, dnes som to vyrezal polepil vybrúsil zajtra to budem striekať na čierno...
A tak isto som odniesol na RMA grafiku... "krabica, CD, manual, redukcia pin, poskodene konektory DVI, jeden silnejsie" som si práve prečítal na internete čo ma dosť znepokojuje kedže z DVI konektoru bola iba troška olúpaná ta biela hmota vo vnútri... a to som spravil už prvý deň ked som sa omylom snažil napchať DVI-I do DVI-D či naopak teraz neviem... dúfam že nebudú sprostý