Seruste,
- Mam tu pred sebou notebook lenovo g700 . Nahodil som donho W7 64bit. Vsetko ide podstate, len by ma zaujímalo, či je možné nejako vypnut wifi/bluetooth softvérovo. Mechanicky to nepojde, na klavesnici nie je prislušna fn+f(xy) key skratka (FOTO.: http://www.notebookcheck.net/fileadmin/ ... dgross.JPG .......ale zato je tam klavesa na zatvorenie okna/apikacie, refresh okna a čerešnička je letovy rezim, ktory sa neda zapat ...
- Mechanický prepínač samozrejme že nie je tiež.
- V Lenovo Softveri/driveroch na ich stránke wifi/bluetooth toggle/switch nevidím.
- Nema niekto cisto nahodou tento notebook napr na W8 (co by mal byt priotne pren) a vie to tam vypinat/zapinat ?
- Poprípade nejaky tip na third-party aplikaciu na vypinanie/zapinanie ? (hladal som, nenasiel som...).
- Hladam nejake user-friendly riešenie najlepšie cez nejaku jednoduchu app, co to dokaže poriesit, a nemusim cez spravu siete tu wifi zakazat, popripade ju potom povolovat atd.Podobne tak s bluetooth.
PS: Nech mi netvrdia, že wifi a bluetooth musi byt non-stop zapnuté, fušeri thaiwansky, či do to vyraba...Nechce sa mi to preinstalovavat/nahadzovat donho W8, aby som zistil, či sa to tam da vypinat/zapinat... (ale asi ine riesenie nebude).
Napady riešenia, dakujem
Lenovo G700 na W7
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: Lenovo G700 na W7
Klavesove skratky ti funguju? Myslim, zvuk, vypinanie touchpadu a pod. Myslim, ze ten letovy rezim by mohlo byt vypinanie BT+wifi.
No logicky by to malo but prave toto tlacidlo. Funguje vsetko okrem neho, to je na tom zaujimave. Drivery su nainstalovane vsetky. Este skusim nainstalovat drivery na w8 ci to nepojde ale to az vecer... ale power managment aj battery managment su nainstapovane.
EDIT: teraz ma napada ze tie klavesy funguju ale nijako graficky nezobrazuje na obrazovke napr pridavanie zvuku, jasu....
Teraz som nasiel ze " hotkey features" cez google na strankach lenova. Konkretne tento model v support liste nevidim ale oprobujem to tam dat ci to neni prave to co tam chyba,ale tentosoft mi pri vyhladani driverov priamo pre g700 vobec nezobrazilo takze to pravdepodobne ani nepojde...
EDIT: teraz ma napada ze tie klavesy funguju ale nijako graficky nezobrazuje na obrazovke napr pridavanie zvuku, jasu....
Teraz som nasiel ze " hotkey features" cez google na strankach lenova. Konkretne tento model v support liste nevidim ale oprobujem to tam dat ci to neni prave to co tam chyba,ale tentosoft mi pri vyhladani driverov priamo pre g700 vobec nezobrazilo takze to pravdepodobne ani nepojde...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
minimalne wifi vypnes tak, ze si urobis odkaz Bezdrotovej siete zo Centra sieti - Zmenit nastavenie adaptera na plochu, a das prave tlacitko a vypnut....
S tymto byva problem na vacsine bookov, ze aj ked na klave je nieco v spojeni s Fn, ale nefunguje to...
S tymto byva problem na vacsine bookov, ze aj ked na klave je nieco v spojeni s Fn, ale nefunguje to...
Spoiler: ukázať
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
No ked ti to graficky nezobrazuje, na 100% ti tam ten driver chyba.
vypinat by to malo to lietadielko.
ja mam na mojom Gcku, okrem SW vypinania Wifi na klabosnici aj HW prepinac na prednej strane.
ja mam na mojom Gcku, okrem SW vypinania Wifi na klabosnici aj HW prepinac na prednej strane.
preinstalované všetko, vrátane testu s drivermi pre W8, a ništ...(nainstalovalo ich normalne, bez akej kolvek paniky ze idu na W7...)
Lietadielko je mimo provoz... cize zmena žiadna. Neindikuje zmenu jasu, ani zvuku na obrazovke...
ten hotkeys nepomohlo (ani neviem ci to vobec volaco nainstalvoalo)
Myslel som ze by mohol blbnut driver z HD grafiky... tak som stiaholl origo z lenova na Intel HD, a píše že nesplna minimalne poziadavky ... hlavne ze origo drivery od intelu nainstaluje normalne...
Uz neviem co s tym... neviem ci sa oplati instalovat aj W8, ked to vyzera ze drivery su tie isté...
Lietadielko je mimo provoz... cize zmena žiadna. Neindikuje zmenu jasu, ani zvuku na obrazovke...
ten hotkeys nepomohlo (ani neviem ci to vobec volaco nainstalvoalo)
Myslel som ze by mohol blbnut driver z HD grafiky... tak som stiaholl origo z lenova na Intel HD, a píše že nesplna minimalne poziadavky ... hlavne ze origo drivery od intelu nainstaluje normalne...
Uz neviem co s tym... neviem ci sa oplati instalovat aj W8, ked to vyzera ze drivery su tie isté...