- Mam tu pred sebou notebook lenovo g700 . Nahodil som donho W7 64bit. Vsetko ide podstate, len by ma zaujímalo, či je možné nejako vypnut wifi/bluetooth softvérovo. Mechanicky to nepojde, na klavesnici nie je prislušna fn+f(xy) key skratka (FOTO.: http://www.notebookcheck.net/fileadmin/ ... dgross.JPG .......ale zato je tam klavesa na zatvorenie okna/apikacie, refresh okna a čerešnička je letovy rezim, ktory sa neda zapat

- Mechanický prepínač samozrejme že nie je tiež.
- V Lenovo Softveri/driveroch na ich stránke wifi/bluetooth toggle/switch nevidím.
- Nema niekto cisto nahodou tento notebook napr na W8 (co by mal byt priotne pren) a vie to tam vypinat/zapinat ?
- Poprípade nejaky tip na third-party aplikaciu na vypinanie/zapinanie ? (hladal som, nenasiel som...).
- Hladam nejake user-friendly riešenie najlepšie cez nejaku jednoduchu app, co to dokaže poriesit, a nemusim cez spravu siete tu wifi zakazat, popripade ju potom povolovat atd.Podobne tak s bluetooth.
PS: Nech mi netvrdia, že wifi a bluetooth musi byt non-stop zapnuté, fušeri thaiwansky, či do to vyraba...Nechce sa mi to preinstalovavat/nahadzovat donho W8, aby som zistil, či sa to tam da vypinat/zapinat... (ale asi ine riesenie nebude).
Napady riešenia, dakujem