Tipy na kvalitnejsiu mys ?
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Re: Tipy na kvalitnejsiu mys ?
Nechcem vytvárať flame, ale podstatné je , že máš jeden kus. Takže to jeho tvrdenie nevyvracia
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Reagoval som na to co napisal ohladom "zle senzory" .
Spoiler: ukázať
ak sa ti podari, tak skus vyskusat SteelSeries Rival. na nu som pocul len samu chvalu
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
cakam na vyplatu, som sa preratal s financiami a nasledne idem po TactX s moznostou vratit ju, dalsia v poradi je Rival, ak ani ta nebude vyhovovat, tak zhanam druhu X8
mal som nejaky a4tech ktory ale bol poriadne hranaty a tak som si vyhliadol nieco ergonomickejsie a tak padla volba na logitech g400
je to super tvarovana mys takze odporucam popripade jej "nastupca " http://www.alza.sk/logitech-g400s-optic ... 429289.htm obidva vychadzaju z modelu mx518 maju totozny tvar pretoze je osveceny
je to super tvarovana mys takze odporucam popripade jej "nastupca " http://www.alza.sk/logitech-g400s-optic ... 429289.htm obidva vychadzaju z modelu mx518 maju totozny tvar pretoze je osveceny
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
dik za tip, 518 mi vsak nikdy nepasovala neviem, proste ine drzanie mysi..
kazdopadne dnes som zajednal tu TactX (Logitech G9) a zajtra uvidime, lebo dnes uz som na 100% isty, ze X8 vyhadzujem z okna, lave tlacitko pri prehliadani streetview uplne vytuhlo, stale som sa tocil na mieste + stredne tlacitko zacina fungovat ako sa mu zachce
kazdopadne dnes som zajednal tu TactX (Logitech G9) a zajtra uvidime, lebo dnes uz som na 100% isty, ze X8 vyhadzujem z okna, lave tlacitko pri prehliadani streetview uplne vytuhlo, stale som sa tocil na mieste + stredne tlacitko zacina fungovat ako sa mu zachce
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
tak dnes vyzdvihnuta TactX, bud si zvyknem na nu, alebo budem onedlho zhanat druhu, tlacitka su fajn tiche, kolecko je super, ale stlaca sa tazko, do ruky mi mohla aj lepsie sadnut uvidime teda
//no po par hodinach pouzivania uz chytam krce, prostrednik ma boli od stlacania kolecka, prstenik mam otlaceny od hrany mysi (bud ho dam na prave tlacitko a opiera sa o hranu, alebo ho dam vedla malicka a vtedy zas neviem normalne hybat mysou) ..takze ide nazad do alzy :/ objednavam teda Rival, ten by mi mal sadnut snad, na naklapacie kolecko sa asi vykaslem, kedze ina mys normalna nie je :/
//no po par hodinach pouzivania uz chytam krce, prostrednik ma boli od stlacania kolecka, prstenik mam otlaceny od hrany mysi (bud ho dam na prave tlacitko a opiera sa o hranu, alebo ho dam vedla malicka a vtedy zas neviem normalne hybat mysou) ..takze ide nazad do alzy :/ objednavam teda Rival, ten by mi mal sadnut snad, na naklapacie kolecko sa asi vykaslem, kedze ina mys normalna nie je :/
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Si mohol kupit radsej http://mysi.heureka.sk/steelseries-sens ... ubberized/
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
tak uz mam doma Rival, celkom pohoda, rozmerovo rovnaka ako X8, cize sedi mi presne do ruky, trosku nezvyk na to pogumovanie po bokoch ale to je detail, este si musim navyknut co s prstenikom, ci na tlacitko alebo vedla mysi ale nikde ma nic netlaci, tlacitka sice trosku hlucnejsie ale stale v norme. stredne kolecko ovela lepsie, cize zatial s Rivalom spokojnost