DealExtreme
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: DealExtreme
ja som na DX naklikal v pondelok RMA a zatial ten ticket ani nezobrali, treti den ma status "WaitForStaff " (nastastie ide o drobnost, USB kabel namiesto 122cm dali len 90cm, a teda je mi na h... ale aspon je funkcny, objednavka bola za 30$)
EDIT: takze dnes (25.11), t.j. za 7dni zareagovali v zmysle, ze to "dodrbal" ich dodavatel a budu to riesit... cakam dalej
EDIT: takze dnes (25.11), t.j. za 7dni zareagovali v zmysle, ze to "dodrbal" ich dodavatel a budu to riesit... cakam dalej
Naposledy upravil/-a mirjak v Po 25. Nov, 2013, 19:09, upravené celkom 1 krát.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Spomeniem ze teraz su dake problemy s DX a transportom baterii cinskou/hk postou, ja som objednal 2x cr123+nabijacku a cakal som na to asi 40 dni, stale nic, status bol ze je to v pekingu na colnici, staff member mi nic normalne neporadil len "check your post office, wait another week, pls wait dear customer, contact us in the end of the month" paypal $$ vratil a az nasledne som dostal mail od DX ohladne tych problemov s transportom...
Spoiler: ukázať
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
A ja ze preco mi uz 3 zasielky baterii nedosli...
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- mirjak
- Používateľ
to je zaujimave... teraz som si uvedomil, ze som pred mesiacom dostal bateriu do ntb, objednana koncom septembra, mala prist z Hong-Kongu, ale balicek prisiel postou z Holandska. Zrejme ten predajca to ma nejako prespekulovane (nebol to DX, ale nieco podobne cez ebay)
Tak čo myslíte do kedy je ešte normálne čakať a od kedy pýtať peniaze? Objednával som z Číny 27.09.2013.Track píše,že to odletelo z číny 4.10.
- mirjak
- Používateľ
ak to mas z DX, tak pisu jasne vo FAQ: I haven’t received my package 20 business days after shipment.
Most likely your package is delayed due to an unforeseen situation. Please wait a 2-3 more business days. If the package still doesn’t arrive then please contact us here. https://cs.dx.com/Ticket/Check/Order.Delay
Most likely your package is delayed due to an unforeseen situation. Please wait a 2-3 more business days. If the package still doesn’t arrive then please contact us here. https://cs.dx.com/Ticket/Check/Order.Delay
Tak oni už 2 týždne píšu,že kontaktovali poštu a ešte neprišla odpoveď.išiel tovar niekomu aj vyše 2 mesiacov?
- k0rben
- Používateľ
Neobjednaval si nahodou aj ty baterky? Pozri si presnu polohu podla tracking cisla na stranke http://www.17track.net/ a pokial nebudu na supporte chciet spolupracovat tak sa obrat na paypal (mas na to 45 dni od datumu platby).
tak som mnou uz komunikuju, pytali sa na adresu a ci som bol pozret na poste. tak je to hadam na dobrej ceste, kedze paypal je uz mimo (je po 45 dnoch)
Tak oni aj so mnou komunikujú len nevidím nejaké výsledky z toho.Ja som objednával z tinydeal tablet.Ale ten track mi vypisuje presne čo tebe,že to odletelo z pekingu 4.10. a odvtedy nič.kolega objednával tablet z tade 11.11. a už ho má doma Ako je to presne s tým paypalom keď ho ukončíš do 45 dní tak ti vrátia peniaze? Ale to som aj ja už po termíne,sa rátajú kalendárne dni že.zwARO napísal:tak som mnou uz komunikuju, pytali sa na adresu a ci som bol pozret na poste. tak je to hadam na dobrej ceste, kedze paypal je uz mimo (je po 45 dnoch)
neviem ako to presne je. ale viem ze po 45 dnoch to ma paypal na salame
No ozvi sa keď ti to náhodou príde,vyzerá že v tom má bordel pošta a nie tie stránky,lebo ja som objednával z inej ako ti.zwARO napísal:neviem ako to presne je. ale viem ze po 45 dnoch to ma paypal na salame
Zwaro stále ti neprišiel ten tablet,lebo mne nie.carlos323 napísal:No ozvi sa keď ti to náhodou príde,vyzerá že v tom má bordel pošta a nie tie stránky,lebo ja som objednával z inej ako ti.zwARO napísal:neviem ako to presne je. ale viem ze po 45 dnoch to ma paypal na salame
ja som nebral tablet
nakonec to trackli a povedali, ze im to posielaju naspat. cize mne poslali znova objednavku, dnes prisla, cize spokojnost.
postovne ich tam asi moc nezaujima
nakonec to trackli a povedali, ze im to posielaju naspat. cize mne poslali znova objednavku, dnes prisla, cize spokojnost.
postovne ich tam asi moc nezaujima
- k0rben
- Používateľ
Ja stale cakam na 2x cr123 a dake blbosti ako antistaticky naramok, peniaze mi vratili na paypal, dx body tiez vratene, zasielka kt. bola znovu poslana akoze inym sposobom dopravy s novym track cislom je znovu zaseknuta v pekingu podla track17 presne ten isty popis ako prva akurat rozdielny datum atd. Tiez divne ze vratia peniaze a znovu preposlu ajtak + DX chat nesiel asi mesiac. Uz to pravdepodobne nepride ale objednavat znova uz nebudem.