http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_un ... in_physics
Lol, a ty si myslíš, že si prvý, ktorý na toto prišiel. Pozeral si si to video, ktoré som postol? Rozumieš tomu, že atómy sa môžu do určitej miery deformovať a natáčať? Toto sa vysvetľuje na základnej(v dnešnej dobe možno až na strednej) škole.+vladimir napísal: Ondro – suchý papier je izolant a ten nemá voľné elektróny, aby sa mohli nahrnúť na opačnú stranu.
+vladimir napísal:Na každú látku pôsobí gravitácia inou silou. Veľkosť sily je závislá od veľkosti elektrického náboja a počtu elektrónov konkrétnej látky. Počet elektrónov je priamoúmerný hustote látky.
Takže ešte raz - hustota sa zmenila, počet atómov ani elektrónov sa nezmenil, takže počet elektrónov NIE JE úmerný hustote látky.Shatterhand napísal:Okrem toho látka tvorí len isté usporiadania, takže sa menia väzby medzi molekulami, t.j. v tom istom objeme sa počet atómov mení => ak sa voda zmení na ľad, zmení hustotu...podľa tvojej teórie sa zmenil počet elektrónov. Kam zmizli?
Žial tvrdíš to.+vladimir napísal:Shatterhand – vieš čítať? Ja od začiatku tvrdím, že gravitácia je elektrického pôvodu.
Nuž mal by si začať, pochopíš prečo:+vladimir napísal:Ja som nikde neporovnával hmotnosť elektrónu z hmotnosťou protónov a neutrónov.
Náboj je tam nulový, takže ak je podľa teba gravitácia elektrickej povahy, žiadna by tam nemala byť. Ale ona tam je. Čudné, že?Shatterhand napísal:ako vysvetlíš gravitačné pôsobenie neutrónovej hviezdy?
Takže, ty zmetkár - už sa ti tento graf vysvetľoval, alebo trpíš Alzheimerom? Graf je správny, bolo ti to v téme už vysvetlené, dohľadaj si to.+vladimir napísal:Split – môžeš mi vysvetliť, prečo je gravitačné zrýchlenie najväčšie na povrchu jadra Zeme.
Chceš mi tvrdiť, že priložený graf je nesprávny?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... tyPREM.jpg
Bla bla. O odstredivej sile sa ti už snívalo?+vladimir napísal:Vyhovárať sa na väčšiu hustotu nemá význam, lebo hmotnosť jadra predstavuje iba 1/3 hmotnosti Zeme. Prečo nieje najväčšie gravitačné zrýchlenie na zemskom povrchu?
Nedroguj, škodí ti to.+vladimir napísal:Jadro Zeme má rovnaké zloženie ako neutrónová hviezda.
Celé zle. Choď vysvetliť Haiťanom, Japoncom, ľudom z Jávy, Sumatry a pobrežia juho-východnej ázie, že ak prestanú na zázraky, pretanú mať zemetrasenia.+vladimir napísal:V okamihu, keď neutrónová hviezda už nemá dostatok energie, aby sa dopadnuté meteority dokázali odpariť naspäť do kozmického priestoru v podobe slnečného vetra, začne sa z tejto hmoty vytvárať plášť budúcej planéty. Vrstvy, z ktorých sa skladá zemský plášť vznikli hneď pri vzniku planéty. Všetky horniny, z výnimkou vyvretých hornín vznikli hneď pri vzniku planéty. Žiadne zázračné pohyby zemských platní ktoré by vyvolali vrásnenie a pochovanie nánosov do väčších hĺbok sa nikdy neudiali.