ASUS A8N-E (nF4 Ultra) - tipy, triky, skusenosti
doska
Mam A8N SLI. doska je celkom v pohode, akurat ma trocha slabsie moznosti pretaktovania, ako napr DFI. Chladic na chipsete treba bezpodmienecne vymenit, bo toci skoro 10000 (desattisic) otacok, a priserne ho pocut. Najlepsie nejaky pasiv- Ja som dal zalman, a ofukovat nejakym tichym 8cm fanom. Nforce4 SLI chipset totiz dost hreje. Nezabudni este na nejaky dobry aspon 350W zdroj, lebo odber je dost velky.
Inac ma celkom dobre veci - sama si riadi otacky fanu na CPU atd.
Pozri si specifikacie na stranke vyrobcu
Inac ma celkom dobre veci - sama si riadi otacky fanu na CPU atd.
Pozri si specifikacie na stranke vyrobcu
Poradte ako sa da pretaktovat tato doska ked mam ramky v dual channel 2*512 kinfston cl3 ddr 400. Ked tam mam iba jednu ramku 512 tak sa v pohode pretaktuje A64 3000 na 3800 ale v duale iba o 10 %. Aj ked nastavim v biose ramky na ddr 400 stale zvysuje sa frekvencia na pametiach az na frekveciu ktore su schopne uniest. 
co je potrebne este prestavit
ked pri singli to ide a v duale nie
taktoval som cez bios nanualne nastavenia zbernice ramiek frekvencie procesora a nasobic vsetko ostatne je na auto nastaveniech.
ci to nebude mat suvis s HHT
za radu dik, ked sa to bude dat tak to bude riadny vichor aj ked uz teraz je super

co je potrebne este prestavit

taktoval som cez bios nanualne nastavenia zbernice ramiek frekvencie procesora a nasobic vsetko ostatne je na auto nastaveniech.
za radu dik, ked sa to bude dat tak to bude riadny vichor aj ked uz teraz je super
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
nastav RAMky na 333 a HTT na 4koloman napísal:Poradte ako sa da pretaktovat tato doska ked mam ramky v dual channel 2*512 kinfston cl3 ddr 400. Ked tam mam iba jednu ramku 512 tak sa v pohode pretaktuje A64 3000 na 3800 ale v duale iba o 10 %. Aj ked nastavim v biose ramky na ddr 400 stale zvysuje sa frekvencia na pametiach az na frekveciu ktore su schopne uniest.
co je potrebne este prestavitked pri singli to ide a v duale nie
Niektore pamate bohuzial Dual neunesu. Smola. Skus nastavit 2T a
slabsie casovania, ale tym padom uz Dual nema zmysel.
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00