ASUS A8N-E (nF4 Ultra) - tipy, triky, skusenosti
doska
Mam A8N SLI. doska je celkom v pohode, akurat ma trocha slabsie moznosti pretaktovania, ako napr DFI. Chladic na chipsete treba bezpodmienecne vymenit, bo toci skoro 10000 (desattisic) otacok, a priserne ho pocut. Najlepsie nejaky pasiv- Ja som dal zalman, a ofukovat nejakym tichym 8cm fanom. Nforce4 SLI chipset totiz dost hreje. Nezabudni este na nejaky dobry aspon 350W zdroj, lebo odber je dost velky.
Inac ma celkom dobre veci - sama si riadi otacky fanu na CPU atd.
Pozri si specifikacie na stranke vyrobcu
Inac ma celkom dobre veci - sama si riadi otacky fanu na CPU atd.
Pozri si specifikacie na stranke vyrobcu
Poradte ako sa da pretaktovat tato doska ked mam ramky v dual channel 2*512 kinfston cl3 ddr 400. Ked tam mam iba jednu ramku 512 tak sa v pohode pretaktuje A64 3000 na 3800 ale v duale iba o 10 %. Aj ked nastavim v biose ramky na ddr 400 stale zvysuje sa frekvencia na pametiach az na frekveciu ktore su schopne uniest.
co je potrebne este prestavit ked pri singli to ide a v duale nie
taktoval som cez bios nanualne nastavenia zbernice ramiek frekvencie procesora a nasobic vsetko ostatne je na auto nastaveniech.
ci to nebude mat suvis s HHT
za radu dik, ked sa to bude dat tak to bude riadny vichor aj ked uz teraz je super
taktoval som cez bios nanualne nastavenia zbernice ramiek frekvencie procesora a nasobic vsetko ostatne je na auto nastaveniech.
za radu dik, ked sa to bude dat tak to bude riadny vichor aj ked uz teraz je super
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
nastav RAMky na 333 a HTT na 4koloman napísal:Poradte ako sa da pretaktovat tato doska ked mam ramky v dual channel 2*512 kinfston cl3 ddr 400. Ked tam mam iba jednu ramku 512 tak sa v pohode pretaktuje A64 3000 na 3800 ale v duale iba o 10 %. Aj ked nastavim v biose ramky na ddr 400 stale zvysuje sa frekvencia na pametiach az na frekveciu ktore su schopne uniest.
Niektore pamate bohuzial Dual neunesu. Smola. Skus nastavit 2T a
slabsie casovania, ale tym padom uz Dual nema zmysel.
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00