Moje skusenosti s nakupom na www.mojetonery.sk

Všetko o reklamáciách a skúsenostiach s predajcami ...
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Re: POZOR na obchod www.mojetonery.sk !!

Príspevok od používateľa HellAngel »

stevo xyz krat sa ti este v zivote stane ze sa ti dostane do ruk poruchovy, alebo niejako poskodeny tovar. Velakrat vyrobca ani zato nemoze. Je to zabalane v krabici a nema sancu vidiet dnu, alebo sa poskodi pri preprave. Jednoducho je to bezne. a tvoje rpavo je v pripade dodavky poskodeneho tovaru to reklamovat. Je to tvoje rpavo, nie obmedzenie. Uz druha vec bude ked to budu natahovat a chciet po tebe neviem co. Ja sosobne keby som tuto temu videl byt majitelom obchodu, tak okamzite ziadam o zmazanie tejto temy a rozmyslal by som mozno aj nad nejakym pravnym ukonom ohladne ohovarania alebo sirenie zleho mena.
Proste si len uvedom ze tovar co sa ti dostal poskodeny, tak jeho poskodenie nemusel zavinit predajca. zas ine by bolo keby to nebol prvy pripad a staznosti je viacero. Byt tebou tak zmenim nazov temy, zatial. Za nieco menej agresivne.
Ak chces vediet co kupujes, a nechces sa spoliehat na dodavateslku sluzbu, tak si to chod kupit sosobne a prehliadni si tovar na mieste.
Chapem ze ta nastvalo to , ze si si tovar kupil a hned ho musis reklamovat, ale proste to sa stava. Za roky co som skaldal PC a nakupoval kompontentov, sa proste obcas stalo ze sa mi do ruk dostal zly kusok a jednoducho som ho reklamoval. Neber to tragicky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
stevo891
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 14. Jan, 2009, 02:54

Príspevok od používateľa stevo891 »

HellAngel- jasne nazov mozem zmenit za nieco menej agresivne. Ako som pisal vyssie, tema sa moze zmazat ak je to neprimerane. Ohovaranie a sirenie zleho mena? Mozno, ale pri dnesnej konkurencii mi staci 1x nakupovat a viem si urobit nazor.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
MB: ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 2 | CPU:Intel Core i7-4790K @ 4600 MHz | COOLING: Raijintek Ereboss, 2x Noctua NF-P12-1300 | RAM: Kingston DDR3 12GB 1333MHz CL9 HyperX (2x4GB, 2x2GB) @ 1800MHz | VGA: ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5| SSD: Kingston 240GB SSD HyperX SATA3, 2.5 | HDD: Seagate Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB | MONITOR: LCD Benq G2420HDBL | CASE: Fractal Design Define R2 Black Pearl, 3x Noctua NF-S12B FLX| FAN CONTROLLER:NZXT Sentry Mesh | PSU: Seasonic M12II-620
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Re: Moje skusenosti s nakupom na www.mojetonery.sk

Príspevok od používateľa GABO »

No ono aj u mňa sa stane, že zákazník je pri prvom nákupe nespokojný pretože k tomu prispeje súhra náhod napr. jemu príde potvrdenie so spamu, on si neprečíta podmienky a ani nevie aké ma možnosti eshop, alebo jeho konto, takže ani nevie čo a ako s objednávkou, potom sa rozkrikuje resp. zle hodnotí keď mu tovar príde síce ešte pred našou stanovenou lehotou, ale nakoľko tie maily mu prišli do spamu nevie o ničom. Ak sa k tomu pridá expert kurierskej služby, ktorý je neschopný je človek - zákazník 2 násobne nasratý. Samozrejme pre zákazníka spravíme maximum čo sa dá, nikdy ho nezavádzame je lepšie povedať ako sa veci majú a kde sa stala chyba ako ho vodiť za nos.

Držím palce s RMA, ale myslím si, že by nemal byť problém :).
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

stevo891 napísal:shiro- tebe by bolo mozno jedno dat 80E za original ako 15E za alternativu ale mne to jedno nieje! Uz som kupoval viacero druhov alter. naplni a pri niektorom som bol viac spokojny ako s originalom! BTW origo sa minie 2-3 rychlejsie cize si cenu mozes tiez vynasobit min 2x.
v prvom rade pouzijem hlavu a nekupim si tlacku s hovadsky drahym spotrebakom. Ked nerozmyslas, tak si plat a ries podobne problemy ako si tu popisal. Za tlacku zaplatis 1x ale za spotrebak budes platit este 100x. Taketo zaklady mas davno vediet.
lezgy napísal:neviem na akej planete zije shiro ale zazil som uz x originalov ktore nefungovali tak ako mali, resp nedosli tak ako mali
samozrejme furt je ten original lepsi ale ani ten nezarucuje ze to bude shit...
robim v servise tlaciarni a problemy co som videl pri repasoch a podobnych kravinach, sa mi nikdy nestali pri originaloch. Ano, sem tam sa pritrafi aj original nepodarok, no neoriginal nepodarkov je raz tolko minimalne.
stevo891 napísal:Presne napr. teraz mam origo epson napln (12Eur) a kazdy druhy den musim cistit hlavu co sa mi nestavalo ani s jednou alternativou!
taketo daco sa nema vobec stavat, bud to reklamuj, alebo mas nejaky problem s tlackou, alebo robis daco zle.
HellAngel napísal:shiro: neviem co konkretne je na alternativach zle. su len lepsie a horsie. a k tvojim originalom, ani to obcas nie je ziadna vyhra. Do firmy kupujem iba repas tonery, jedine co je treba najist tu spravnu firmu. usetris tak koopec nakladov na tlac. Nevidim v tom nic zle.
Ako som pisal vyssie, pri repasoch je vacsia chybovost ako pri originaloch. A aj original sa nemusi vzdy podarit. No uz som sa stretol s kopou pripadov, kde repas tonery vkuse blbli a chodil som tam na servis jak na klavir, lebo im to vkuse zadrbalo tlaciaren od prasku. Dvojnasobok toho co usetrili za spotrebak mi zaplatili za servis tej tlacky. Plus neratam dobu co tlacka stala a nemohli na nej robit, to su tiez straty pre firmu. Ak ti to funguje, tak mas stastie, no bud pripraveny ze aj takato pakaz sa moze raz stat a potom budes plakat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

treba odskusat viacej dodavatelov. hlavne kolko realne sa na toner vytlaci stran. potom ak je toner vysypany, tak siel na reklamacku. oni to zreklamuju, si nenehaju utiect kseft. ale do velkych tlaciarni davame iba original
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
stevo891
Používateľ
Používateľ

shiro- cena ktoru som uvadzal bola za 8!!! naplni. Ak robis v servise na tlaciarne tak by si mal vediet ze v atrametovych tlaciarnach prave epson ponuka asi najlacnejsie naplne a to nehovoriac o alternativach! V dobe ked som kupoval moju tlaciaren si dokladne overil ktora znacka ponuka najlacnejsie naplne a podla toho som kupil. Cize asi trochu viac pouzivam hlavu a viac rozmyslam ako ty :hysterical: .
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
MB: ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 2 | CPU:Intel Core i7-4790K @ 4600 MHz | COOLING: Raijintek Ereboss, 2x Noctua NF-P12-1300 | RAM: Kingston DDR3 12GB 1333MHz CL9 HyperX (2x4GB, 2x2GB) @ 1800MHz | VGA: ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5| SSD: Kingston 240GB SSD HyperX SATA3, 2.5 | HDD: Seagate Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB | MONITOR: LCD Benq G2420HDBL | CASE: Fractal Design Define R2 Black Pearl, 3x Noctua NF-S12B FLX| FAN CONTROLLER:NZXT Sentry Mesh | PSU: Seasonic M12II-620
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

Tak potom nerev ze su ti naplne drahe. Ked si uz kupis super-duper fototlacku so 4mi extra farbami. Nepotrebujes to a nevyuzijes to. Jedine tak na tlac fotiek, no to uz musis mat na to aj papier a to je dalsia investicia. Takze s tym musis pocitat.

Na obycajnu tlac ti staci hocijaky lacak za 50e (tlacka) kde kupis jednu ciernu a jednu trojfarebnu cartridge (dokopy cca 20e) a si zahojeny. Doma mam obycajnu HP Deskjet D1360, naplne kupujem origose raz za rok a v zivote mi nezaschli. A to tlacim raz za par mesiacov. Tlacka vie fungovat aj s prazdnou farebnou cartridge, takze tu ani nemusim mat plnu, ked ju nepotrebujem. Bohate staci cierna. Cize investicia se vsim vsudy 10e/rok za naplne.

Ked tlacis kvanta papierov, viac sa ti hodi laserovka, je lacnejsia na tlac. priemerne na atramentke vytlacis pri rozumnom nastaveni tak 200 stran na cartridge.

Ale ked chces riesit pripadne problemy s repasmi, tak je to uz tvoja volba.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
stevo891
Používateľ
Používateľ

shiro- nechajme to tak. Zbytocne sa budeme natahovat. Ja ostanem pri alternativach za 1,5Eur co mi maximalne vyhovuje.

Vratme sa k teme. Po telefonickom kontakte ma poziadali aby som zaslal emailom fotku poskodenych naplni. Nasledne mi ponukli zaslanie novych tonerov. Cize zatial je reklamacia pozitivna . O dalsom vyvoji reklamacie vas budem informovat. Dufam ze na 2x uz budu naplne v poriadku :-)
Curd3x
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59

Príspevok od používateľa Curd3x »

hlavne vzdy s chladnou hlavou...nikdy neries veci zbrklo a vyhrazkami pripadne zlou reklamou...niekedy (dost casto) sa to nevyplaca...za mnou ked dojde arogantny neslusny ,,chmulo,, tak aj odide.....ak pride niekto slusne a vidim ze potrebuje pomoct pomozem mu aj keby co bolo...drzim ti palce ;)
stevo891
Používateľ
Používateľ

Takze aby som ukoncil tuto temu. 11.2. som zadal reklamaciu, nahradne naplne neprisli do 11.3 tak som im napisal a vcera mi uz prisli na prvy pohlad neposkodene. Cize skoro po 2 mesiacoch som dostal to co som mal dostat, ale hlavne ze sa to vyriesilo.
Jaccobinho
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 31. Aug, 2010, 16:38

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Čiže ak si bol kupujúci ako fyzická osoba, tak predajca porušil zákon nevybavením reklamácie do 30-tich dní od kúpy, napriek tomu že sa na stránke chváli priemernou dobou reklamácie 3-10 dní.
HP Pavilion dv6-2170ec
CPU: Intel Core i5-430M RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX VGA: nVidia GeForce GT 320M 1GB DDR3 HDD: WESTERN DIGITAL Scorpio Black 750GB 16MB cache @ 7200 rpm PAD: Logitech Cooling Pad N120 OS: Windows 7 Home Premium SK
Skinzone.sk customized skin

Návrat na "Reklamácie a paragrafy"