-ako adept pri cenovke 250€, mi asi najviac sadol Xiaomi Mi2s ktory je momentalne na ibuygou za 210€ + posta ... ten telefon mi vyhovuje aj co sa tyka HW vybavy, velkost mi je jedno ci 4,3 alebo vyssia (som zvyknuty aj na 5"), MIUI je vraj krasne plynule no bojim sa ze telefon bude mat nejake neduhy, na miui.cz som cital ze niektori ludia mali problem s kvalitou hovoru a pod., dalsia vec co ma tam odstrasuje je 1 r. zaruka no to beriem tak ze ked sa s mobilom nic nestalo hned po doruceni, nemalo by sa stat ani po roku
-pri cenovke 350€ som sa obhliazal hlavne po Nexus 5, vsetko mi tam krasne sedi az na jednu vec a tou je BATERKA, po forach som sa docital ze ma problem vydrzat od nabitia 12 hod pracovnej zataze, pozadoval by som od neho aby vydrzal od plneho nabitia od rana 6:00 do vecera 20:00 na jedno nabitie pri pouzivani ze v skole, popripade v meste budem na WIFI, pocas dna sledovany chat, fb a tak ... a mozno ojedinele nejaka hra, jas nemam problem stiahnut na 50%, len proste potrebujem vediet ci mi telefon pri danom pouzivani aky som popisal vydrzi tych 12 hodin na jedno nabitie
Dalej v tejto cenovej hladine sa mi pozdava este LG G2 ktora stoji 390E a ma od Nexusu lepsiu baterku a fotak, ten fotak ma az tak netankuje ale baterka ano, no keby Nexus 5 vydrzal to co pozadujem tak neriesim a idem do nexusu uz len kvoli SW updatom a cistemu androidu ktory je pre mna velke +
Este aby som nezabudol podotknut ze za 320€ tu je aj Xiaomi Mi3, co je super masina, no tam je otazne to co aj pri Mi2s a konkretne narazam na zaruku.
Akekolvek Vase postrehy su vitane a rad si necham poradit, no vo vybere by som sa najradsej orientoval v okruhu zariadeni Xiaomi Mi2s/Mi3 a Nexus 5/LG G2.
![Usmev :-)](https://pretaktovanie.sk/images/smilies/smile_2.gif)