LG Optimus L9- problém
LG Optimus L9- problém
Dobrý deň. Mám LG Optimus L9 a pri telefonovaní občas šuští zvuk (nepočujem druhú osobu), alebo naopak ona nepočuje mňa. Tento problém sa však neobjavuje pri každom telefonáte. Ďalej sa mobil správa tak, že je v LETOVOM REŽIME aj keď je vypnutý (hore svieti ikonka lietadla). Keď tento režim zapnem lietadielko už nesvieti ale naďalej uvádza, že je v tom režime. Tento problémy sa objavili po tom čo mi na reklamácii menili základnu dosku. Keď som nato prišiel hneď som ho šiel dať na ďalßiu reklamáciu, avšak tú zamietli. Viete mi niejako pomôcť? Ďakujem.
- pali987
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Jan, 2009, 15:28
Re: LG Optimus L9- problém
Skus este obnovenie nastaveni z vyroby, mozno to ciastocne pomoze. Zamietnutie reklamacie ako zdvovodnili.
CASE:Corsair 400C Carbide CPU: Core I5 4670K MB: Asrock z87 extreme 3 RAM: Kingstone Hyperx Savage ddr3 4x8gb SSD: Kingston SSDNow UV400 240GB PSU: Corsair HX850 OS: Windows 7 Ultimate 64 bit LCD: HP LP2275w
Ako radi pali, skus tovarenske nastavenia, pripadne najst nove updaty systemu v telefone...
Spoiler: ukázať
Skúsim. Zajtra dám vedieť.
predpokladam ze mobil nemas rootnuty ale ak by si chcel tak na xda forum mas navod ako na to , mas uz kopec ROMiek ktore tento problem ti vyriesia a mozno aj kernel ale o tom uz neviem
Mobil som dal do továrenských nadstavení a nepomohlo to. Vie niekto niejekú inú radu?