Myška na FPS akciu

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

Re: Myška na FPS akciu

Príspevok od používateľa spencer »

po kúskoch ju asi vrátiť nemôžem budem sa držať keby niečo :laugh:
Spoiler: ukázať
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430
mojprvypc
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Máj, 2014, 21:10

Príspevok od používateľa mojprvypc »

Ale tak k technike sa treba správať ako ku žene.
nežne
Acer 5930G/Desktop ani prd
spencer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa spencer »

tak sa hlasím aj so spoveďou , prvé čo ma doma trtlo že mi nedali k tomu hernú podložku čo je aj na bločiku zapisaná . no tu by som oželil jo , inak myška padla super do ruky je o dosť a fakt hodne ťažšia ako ta moja laserová :) soft som stiahol na stránkach vyrobcu , nemám k tomu čo dodať iba že kým si ju celu prispôsobým potrvá to ale teším sa jej pekne svieti a pre hráča FPS je to skvela voľba nechám si ju ešte som s ňou ani nedrtil ale otestujem možno len také nadšenie prvotné to je ale ozaj sa mi páči :) ďakujem všetkym za rady a čas ,ešte keby niečo pripíšem .
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430
mojprvypc
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Máj, 2014, 21:10

Príspevok od používateľa mojprvypc »

Tú podložku kľudne reklamuj, a žiadaj náhradu, nech ti pošlú inú, poprípade im vnukni nápad akú z ich stránky. Podľa občianského zákonníka máš nato plné právo keďže je to v popise produktu (teda jeho súčasť aj keď je prezentované zadarmo).Nie si prvý ktorému sa to stalo a tuším že to aj niekto recenzoval na alze, že nemal podložku a že to oželie :D..

Som rád, že sadla dobre.. Tak vieš aký typ kupovať do budúcna..pošli fotku ako vyzerá keď je zapojená.
Acer 5930G/Desktop ani prd

Návrat na "Nákupná poradňa"