Myška na FPS akciu
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Myška na FPS akciu
tak sa hlasím aj so spoveďou , prvé čo ma doma trtlo že mi nedali k tomu hernú podložku čo je aj na bločiku zapisaná . no tu by som oželil jo , inak myška padla super do ruky je o dosť a fakt hodne ťažšia ako ta moja laserová soft som stiahol na stránkach vyrobcu , nemám k tomu čo dodať iba že kým si ju celu prispôsobým potrvá to ale teším sa jej pekne svieti a pre hráča FPS je to skvela voľba nechám si ju ešte som s ňou ani nedrtil ale otestujem možno len také nadšenie prvotné to je ale ozaj sa mi páči ďakujem všetkym za rady a čas ,ešte keby niečo pripíšem .
Spoiler: ukázať
Re: Myška na FPS akciu
Tú podložku kľudne reklamuj, a žiadaj náhradu, nech ti pošlú inú, poprípade im vnukni nápad akú z ich stránky. Podľa občianského zákonníka máš nato plné právo keďže je to v popise produktu (teda jeho súčasť aj keď je prezentované zadarmo).Nie si prvý ktorému sa to stalo a tuším že to aj niekto recenzoval na alze, že nemal podložku a že to oželie ..
Som rád, že sadla dobre.. Tak vieš aký typ kupovať do budúcna..pošli fotku ako vyzerá keď je zapojená.
Som rád, že sadla dobre.. Tak vieš aký typ kupovať do budúcna..pošli fotku ako vyzerá keď je zapojená.
Spoiler: ukázať