Smartphone do 600€
Re: Smartphone do 600€
V aute som myslel ovladanie jednou rukou, 4 palce mne postacuju na navigaciu uplne v pohode. Ak budu otazky nech napise, uz som dnes toho dost napisal.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
klavesnica na G2 sa da posunut na jednu alebo druhu stranu aby sa dala ovladat jednou rukou:) cize problem ziadny.
a hlavne g2 je najrychlejsi android phone
keby na iphone je display aspon 5,resp 4.7 a vacsia bateria,tiez by som sa mozno nechal zlakat ale to je hudba snov, ja momentalne idem urcite do G3 pokial ju bude nejaky operator pouzivat
a hlavne g2 je najrychlejsi android phone
keby na iphone je display aspon 5,resp 4.7 a vacsia bateria,tiez by som sa mozno nechal zlakat ale to je hudba snov, ja momentalne idem urcite do G3 pokial ju bude nejaky operator pouzivat
Klavesnica ano, ale skus stiahnut rolovaciu listu s jednou rukou... skoro som si ruku zlomil. Diskusia k tejto teme nema vyznam. Telefon s velkou uhlopriečkou, nemoze mat lepsie ovladanie.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
chosefina a co ta vedie v tejto teme k 4 palcom? Sam autor pisal 5 alebo 5,2 velkost displeja, cize problem mu to asi nerobi.
Spoiler: ukázať
Nikde som nenasiel ze by chcel autor vacsiu uhlopriecku, pisal iba o zmene platformy. S androidom su vsetky telefony vacsie az na par vynimiek.
edit:
Mam kamarata co ma presviedcal o tom ze 5 palcov sa da v pohode ovladat (s4) a potom si kupil Iphona . Tento obrazok ukazuje este stary Iphone.
ako píšem aby nebol sklamaný z velkej uhlopriečky. Každý ma iný vkus. Ja napr. rad surfujem v posteli jednou rukou a to sa mi s telefonom nad 4.3 robilo velmi tazko.
edit:
Mam kamarata co ma presviedcal o tom ze 5 palcov sa da v pohode ovladat (s4) a potom si kupil Iphona . Tento obrazok ukazuje este stary Iphone.
ako píšem aby nebol sklamaný z velkej uhlopriečky. Každý ma iný vkus. Ja napr. rad surfujem v posteli jednou rukou a to sa mi s telefonom nad 4.3 robilo velmi tazko.
Naposledy upravil/-a isildur v Po 26. Máj, 2014, 17:02, upravené celkom 2 krát.
na 5" to robim bezne a ovladam mobil iba jednou rukou a ziadne problemy nemavam divne.chosefina napísal:skus stiahnut rolovaciu listu s jednou rukou
.
Myslim, ze tej mystifikacie zariadeni s vacsim (a zaroven prijemnejsim) displejom bolo uz dost. Na androide je milion aplikacii, pomocou ktorych sa da ovladat telefon gestami (nemusis dociahnut prstom vsade), takze tymto straca argument, ze sa telefon s vacsim displejom horsie ovlada zmysel.chosefina napísal:Nikde som nenasiel ze by chcel autor vacsiu uhlopriecku, pisal iba o zmene platformy. S androidom su vsetky telefony vacsie az na par vynimiek.
....
Nechcem aby sa tu strhol flame. Nech si zakladatel pozrie telefony zblizka a vyskusa a potom nech sa rozhodne. Kazdy ma svoj nazor a svoj vkus.
tak veru treba fony odskusat, a potom sa rozhodnut.... pouzival si iphona tak popripade s potom mas k comu vratit ip 5s....
Asus g751jy....
co tak pockat na lg g3 ?
CPU - INTEL Core i5-4670K Chladic - GELID chladič CPU GX-7 MB - ASRock Z87 EXTREME3 PSU - SEASONIC M12II-620W SSD - Intel 180GB 520 HDD - Seagate 2TB Barracuda GPU - GIGABYTE nVIDIA GTX780 CASE - COOLERMASTER Dominator CM-690 II
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
neviem co mas za mini rucicky, ale ja na g nexuse nemam s stiahnutim listy ziaden problem a este cca 2.5 cm nad konirc displeja bez problemu dotiahnem..
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Mam 5" Galaxy S4 a nevidím problém vo veľkom displayi ba naopak kludne by som prijal aj 5,5" ..podla mna neni nad čím váhať a zeber si LG G3, ja osobne som si vyberal medzi S4 a G2, chcel som G2 ibaže sa mi naskytla príležitosť nový za 300€... G2 je velmi vydarená, ešte keď sa nebojíš číny pozri aj xiaomi MI3 ale keď chceš kúpiť na slovensku, určite počkaj na LG G3, nebudeš banovať.
Momentálne sa má teda situácia tak, že počkám kým u nás nebude dostupné LG G3 a keď mi nebude pasovať počkám na iphone 6. Ďakujem všetkým za odpovede.
CPU: i7-9700k MB: GIGABYTE AORUS Z390 PRO GPU: Gainward GeForce® GTX 1080 Ti Phoenix RAM: G.SKILL Aegis 16GB KIT DDR4 3000MHz PSU: Corsair RM650W SSD: Samsung 980 1TB Case: NZXT H700 Monitor: Dell AW2721D
ja nedockavo cakam na OnePlus One (http://oneplus.net/one).. na tvojom mieste by som urcite uvazoval aj nad nim
Ten kym bude dostupny tak aj po Vianociach bude (buducorocnych).