Telekom Dsl packet loss
Telekom Dsl packet loss
Zdravim, prešiel som na dsl internet od telekomu 10/1mb/s , mám ho cca 2 týždne ale ide uplne na nič, na technicku podporu som volal 4x stále mi povedia to isté že všetky hodnoty su super , velke rezervy atd. Poradili mi aby som reklamoval router(kupil som si vlastny) tp-link td-w8961nb reklamoval som, ho dali mi nový ale stále sa deje to isté nakonfiguroval som ho podla kamoša ktorý ma stejny internet, som napojeny priamo kablom. tu mam zopar screenov ako to vyzera ked pingujem http://i.imgur.com/1gz5gZg.png , neviem čo mam teraz stym robit, co sa týka online hier ako cs:go d2, lol , je to nehratelne kazde 3 minuty freeze na 3sec
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Telekom Dsl packet loss
a aky net si mal predtym?
nedostal si k nemu aj USB modem od telekomu? skus nahodit ten - nie router, a skus to s modemom priamo z telekomu.
pripajas sa kablom a nie wifi k routru? DSL nebude nikdy ziadny zazrak si myslim, aj ked neviem aky ping by si mal mat, kedze ja mam na optike na tu Ipcku vkuse 11...
nedostal si k nemu aj USB modem od telekomu? skus nahodit ten - nie router, a skus to s modemom priamo z telekomu.
pripajas sa kablom a nie wifi k routru? DSL nebude nikdy ziadny zazrak si myslim, aj ked neviem aky ping by si mal mat, kedze ja mam na optike na tu Ipcku vkuse 11...
Spoiler: ukázať
predtym som mal internet od lekosu(najhorší internet aky som kedy videl) Napajam sa priamo kablom na router, od telekomu nemam modem
DSL pingy sa ovplyvnuju bud v DSLAMe alebo od pouzitej modulacie, takze niekto moze mat 15ms a niekto 45ms..felipe25 napísal:a aky net si mal predtym?
Takze, volat, volat a volat a ZIADAT PRICHOD TECHNIKA..
Spoiler: ukázať
no volal som im uz asi 9x , bol tu aj technik skušal všetko , prepojil ma na inu linku, zmenil mi aj zasuvku, na pristroju mu vsade ukazovalo 0% chybovosť, vyskušal všetko čo vedel ale stale sa dialo to isté videl to aj on a už vážne nevedel čím to môže byť