No takto

hodnoty presne neviem aké som mal pred sleevingom ale viem ze bclk bolo 181x nasobič 21= 3,8Ghz stable

potom som nakúpil 45 metrov paracordu a pustil sa do toho ... počas toho bol celý pc rozobraný ... po sleevingu som dal celé pc dokopy

PC nabehol s default nastaveniami, co mi pripadalo normalne kedze stale ked doslo ku "zmene" hardveru tak mi nabehli stock nastavenia v BIOSE, kde ma upozornil bios nato ze doslo k zmene hw ( staci vybrat gpu a zasunut nas5 ) alebo doslo zlemu OC ....lalala .... Potvrdil som to a nastavilo mi OC na tých povodných 3,8 ako som bezal pred tým ... no pri boote len black screen a dokola reboot ... pred tým mu to nerobilo problém ... aj takýto skok v OC z defaultu ... skusal som íst stale po 10,10,10 bclk no 165 a už som dotaktoval ... nastavím 170 a opakuje sa sceneria ktoru som pisal pred tym ... nechapem to

keby aspon nabootoval do winu a spadlo to s BSOD ..tak viem ze je to nestabilne a treba sa hrat s voltazou popripade som nieco nevypol/nezapol ...ale toto uz nechapu ani moje zelezne nervy