Ktoru dosku? Otazka hlavne ohladne zvuku
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Ktoru dosku? Otazka hlavne ohladne zvuku
keby aj zosilnilo je to iba cez soft...
Spoiler: ukázať
Aj softwarovo mi to uz staci?
Aka je to stranka?
Lebo som skusal ten Creative driver stahovat na moju Gigabyte z Gigabyte stranky zo supportu na Z97 dosky, ale ta doska nema ALC1150, ale ALC889 a tam mi po restarte napisalo, ze to nepodporuje moje zariadenie.
Aka je to stranka?
Lebo som skusal ten Creative driver stahovat na moju Gigabyte z Gigabyte stranky zo supportu na Z97 dosky, ale ta doska nema ALC1150, ale ALC889 a tam mi po restarte napisalo, ze to nepodporuje moje zariadenie.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
načo používaš takú rozdvojku ? teda používaš obe pripojené naraz ? v tom prípade je podľa mňa možné, že sa zníži výsledne aj kvalita preneseného signálu
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Prosím ta..ked máš 100€ na dosku, kúp si dosku za 50 a zvukovku za 50a si na lepsom
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Nepouzivam ich naraz, ale casto prehadzujem a je to otravne stale prepinat.loleqboleq napísal:načo používaš takú rozdvojku ? teda používaš obe pripojené naraz ? v tom prípade je podľa mňa možné, že sa zníži výsledne aj kvalita preneseného signálu
Kvalita sa podla mna nejako neznizi, skor to uberie prave dost tu hlasitost, zeru si navzajom vykon.
A pri samostatnej zvukovke nemam istotu, ze to bude hlasnejsie.
Nevie niekto link na ten soft ako pisal MaxPayne?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
tak ak je len jedno zariadenie aktívne, tak tam nemá, čo spôsobovať veci, čo popisuješ
a ten soft od creative...nebude to fungovať ako ten pseudo zosilňovač pri ekvalizéroch v prehrávačoch ?
a ten soft od creative...nebude to fungovať ako ten pseudo zosilňovač pri ekvalizéroch v prehrávačoch ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Ak si z BA kraja, kludne si prídu vyskúšať moju zvukovku aby si vedel, či investovať do dosky, alebo zvukovky ..
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Podla mna asi urcite ano.loleqboleq napísal:tak ak je len jedno zariadenie aktívne, tak tam nemá, čo spôsobovať veci, čo popisuješ
Len by som to rad vyskusal a nainstaloval...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
takže si to zhrnieme onboard + soft zosilnenie...
čistý kryštalický zvuk na konci
ja proste myslenie poniektorých z vás chalani vôbec nechápem
čistý kryštalický zvuk na konci
ja proste myslenie poniektorých z vás chalani vôbec nechápem
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
ten soft ti zhrniem asi takto,ja som mal realtek tusim ako ty si pisal a tie effekty co tam boli no strasne,kvalita prejavu isla riadne dole,ako ti tu ludia radia kasli na to kup si treba xonar xd za 25e a mas vystarane
Ja v podstate tie efekty ani neriesim, len tu hlasitost.MaxPayne napísal:ten soft ti zhrniem asi takto,ja som mal realtek tusim ako ty si pisal a tie effekty co tam boli no strasne,kvalita prejavu isla riadne dole,ako ti tu ludia radia kasli na to kup si treba xonar xd za 25e a mas vystarane
Vedel by si mi dat link, aspon na SS alebo mi ho poslat?
omg.. ak mas kamosa co sa chape aspon kus do elektroniky, tak mu povedz nech ti napajkuje sluchadlovy zos. z OZ NE5532. Budes mat vyssi vykon do sluchadiel a suciastky ta vyjdu na 5€.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Len bacha, s nizkoimpedancnymi sluchadlami moze byt problem.
BTW ten soft podla mna spravi nahravku "hlasnejsou" ako keby si ju otvoril v Audition a vytiahol tam loudness. Ma to tie iste dopady, ako ked sa robi mastering co najblizsie k absolutnej nule.
BTW ten soft podla mna spravi nahravku "hlasnejsou" ako keby si ju otvoril v Audition a vytiahol tam loudness. Ma to tie iste dopady, ako ked sa robi mastering co najblizsie k absolutnej nule.
Aky to bude mat efekt, ked to softverovo zhlasi?
Bude tam vacsie skreslenie?
Nie je podla Teba mozne, ze by ten soft pustil vacsi prud do koncaku?
Bude tam vacsie skreslenie?
Nie je podla Teba mozne, ze by ten soft pustil vacsi prud do koncaku?