samson sr850 používam na 1150... mám ich ale zapojené cez logitech z-2300 a pri tejto zvukovke považujem za zbytočné kupovať nejakú externú, jedine, že by to boli nejaké pro hifi high end sluchatká, čo samsony nie sú... na xonar dgx mi sadá prach
napriamo som tie sluchadlá zapojené nemal, možno z-2300 zosilujú zvuk, neviem
nie, nic netreba. (hlasitosti som mal u oboch na plno)
na tejto doske je zos len na predny panel. Cize v prednom paneli hrali hlasnejsie ako na zadnom, lebo tamten je posilneny zosikom.
Ale tak ci onak tento lacny xonar da vyssi vykon.
Aha, lebo na Impacte sa da menit zisk podla impedancie sluchadiel. Mal som Xonar DX, ale ked som potom kupil Impact, uz mi ta externa karta bola zbytocna a predal som ju. Tiez som toho nazoru ako STENLY, riesenie postavene na ALC1150 uz je velmi slusna onboard zvukovka. Kupovat nejaky Xonar DX uz nema vyznam. To uz potom skor externe riesenie ODAC a k tomu nejaky zosilnovac.
hej, ale na Impacte mas SupremeFX a to uz je sluchadlovy zosilnovac. Pricom tato parodia s NE5532 ani nie.
Presiel som ovladanie niekolko krat a nemas nic co nastavit. GUI je klasicke ako na ALC1150 s tym, ze cesta na predny panel je posilnena s NE5532. Nic sofistikovane tam nehladaj.
Ja mu neodporucam xonar. Vyssie som spominal konkretne nejaky slusny DAC. Ja som to len vykonovo porovnaval so xonar.
Vraje to hlasnejsie. Aj citit na sluchadlach, ze to nejaky ten bass chce dat, ale tazko sa mu krmia 32ohm.. na 16tkach to hraje dost hlasno.
ak chces zosilnit len zvuk tak na to pouzivam ha400 od behringeru ma 4 sluchadlove 6,3 jack outy sluchadla aj repro naraz nezavisla regulacia mali by tam byt 4580 operaky
soft od creativu som kupil odskusal a vykaslal nan totalny nezmysel.
lacne riesenie creative audigi se a driver od daniela k http://danielkawakami.blogspot.sk/2012/ ... 8-for.html