Podla toho co ma vela ludi tu a aj na oc foru je Abit NF7-S velmi dobra doska. A hodi sa aj na brutalne taktovanie. sa mi na nej pacia moznosti biosu, ktore len tak hocijaka doska nema. A hlavne sa da v pohode zohnat
Ten link na test dosiek som hladal ale SIKI ma predbehol . co sa tyka nastaveni biosu na tom Abite . casovania ramiek mali velmi maly vplyv na vykon. Moj Epox je v tomto teda poznat dost . Napr. 2-3-2-6 1T / 2-3-3-7 1T a pod. (Testovane v AIDE). Nastaveni v biose ma Epox viac. A este si pozrite toto: http://www.abit.com.tw/page/en/download ... E=Socket+A
su to jednotlive biosy na ABIT NF7-S rev.2 co vsetko bolo treba "podotahovat " aby isla dobre.
Aj ked je pravda, ze pocase na Abit NF7-S zacne vrcat vetrak...
Treba oboznamovat zo vsetkym.To je asi jedina chybicka ktoru som nasiel na tejto doske.
siki napísal:Aj ked je pravda, ze pocase na Abit NF7-S zacne vrcat vetrak...
Treba oboznamovat zo vsetkym.To je asi jedina chybicka ktoru som nasiel na tejto doske.
pasiv od zalamanu na north bridge za dve kila a mas vystarane :idea:
siki napísal:Aj ked je pravda, ze pocase na Abit NF7-S zacne vrcat vetrak...
pasiv od zalamanu na north bridge za dve kila a mas vystarane :idea:
Uz tam je davno waterblok
Pre tych co by teda chceli hned pasiv aby sa stim potom nemuseli serinkat, tak presny tip Zalman NB47J, alebo ak mate doma nejaky mensi chladic s CPU neni problem upravit.
Staci ,ak sa pozries na net a uvidis na Abite nie je super iba vykon,moznosti nastaveni a pretaktovania ale aj neskutocne mnozstvo modifikovanych biosov pre dosiahnutie maxima..
Kamos ma Epoxa-taktiez N-Force a na neho podpora ani makke fnn
Takze sa pridavam ABIT NF7-S jasna volba oskusana milionmi spokojnych zakaznikov
Tu som mal aj ja,ale napatia sa mi nezdali take stable,hoci som mal Enermax zdroj a zvukovka mi nesla na 5.1 uz od novoty,ale nekcelo sami ju davat reklamovat Mal som na nej bartona 2500+@2300Mhz pri 1.78V,aby bol stabilny
...predpokladam, ze je ti jasne, ze NF7S rev2.0 nie je to iste ako NF7 S2!!!
...ak chces NF7S rev2.0 musis kupit NF7S s reviziou 2.0 a tym padom je tvoja otazka zbytocna...