Vo svojom volnom case zvyknem na TV hravat PS 4, vsetko je super, ale pri takej hry BF 4 a multiplayeru po internete 64 hracpv nieco nehra do kariet. Zaznamenavam jemne trhance pocas hrania a nejak prestavam verit v to, ze by to bolo proste nevyladene. Taktiez prestavam verit tomu, ze by na to mala taky silny vplyv TV ( nerozoberajme aku, je to kvalitna led tv).
Zacinam podozrievat ze problem vznika pri prenose, cize otazka znie ci ma na to vplyv HDMI kabel?
Snazil som sa najst nejake odpovede na nete, zatial som sa dozvedel iba bludy a ziadna odpoved na moju otazku. Tak sa tu obraciam na lepsich odbornikov co by mohli mat prehlad a odpoved

Skusal spm aj Far Cry 4 a vsimol som si, ze pri rychlych manevroch to tiez jemne potrhavalo a dokonca vznikali "duchovia" z predoslich zaberov. Jedine pomohlo nastavenia na telke prepnut na akysi herny rezim. Tym som odstranil vznik duchov, aspon zvacsa. Coraz viac upodozrievam HDMI kabel. Mam ho napojeny na evolveo hdmi 1.4 kabli, skusal som aj nejaku strednu triedu hama kablu no viac neviem a rozdiel mozno v kvalite obrazu.
Neviete ako to je s prenosom rychlejsich zivych scenok pri fps hrach cez hdmi? Moze na to vplyvat ten hdmi kabel? Ak ano na co pri vybere kablu davat pozor a pripadne aky konkr. hdmi kabel zvolit?
P.s. Pre moderatora: ospravedlnujem sa ak som netrafil spravnu sekciu, dufam, ze sa tato tema nezmaze a pripadne presunie do spravnej sekcii, dakujem