V com moze byt problem toho nenabotovania ? ja som nechal napatia automaticky ladene biosom pretoze ked som naladil podla navodu tu na fore tak mi nenabehol vobec pc a nedostal sa ani do uvodnej obrazovky. Ako mam zvysovat napatia ? teraz pozeram ze si ten procak potiahol vyssie volty pri stock mal 1,18 a teraz ma 1,26 V pri 3,4 ghz.
Nechapem par veciam . 1. casovanie RAM - nastavil som podla fora a pc nenabehlo , ked som dal auto tak to slo vpoho
2. Aky dopad ma frekvencia mostikov na dopad GK ? takt sa tam nejako meni aj na gk alebo ako tu funguje ? Tu
na fore som sa docital ze to najdem pod FSB strap a take nic som tam nenasiel v mojom biose.
3. CPU a NB Skews som tiez nenasiel je to velmi dolezite ?
Inak ked pozeram na to cez CPUz tak tam skace nasobic bud 6 alebo 10 a podla toho ukazuje frekvenciu bud 2ghz alebo 3,4 je to normalne alebo sa tam niekde da locknut v biose aby to slo stale na 3400 alebo len drbe tomu programu ?
Hlavne by som chcel vediet ako je to s tymi napatiami ako zistim ku akej frekvencii ake napatie , alebo staci nastavit 1,4-1,45 pri tomto procaku a pustat len fsb a ktomu doladovat ram aby nepresiahla napr 900 MHz ? do toho taktovania som dost laik zatial

rozmyslam o novom pc uz mam aj zostavu zoskladanu tak sa hram a skusam z tohto pc vytazit este co to da

V biose mam taketo nastavenie ako tento chlapik co tu daval screeny okrem toho ze nemam to casovanie ako on a mam auto a aj volty ram mam auto v GPUz ukazuje 1,888 V na RAM . A nedaval som manualne volty na procesor ako to ma on inak mam detto akurat s FSB 340. http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 0#p1164657
Nechapem este ze pri burne mi ukazuje jedno jadro na 50%-60% a druhe na 100 % to ten program tak testuje alebo tam mam nieco blbo ?

Nastavil som to casovanie RAM a nastavil som 1,3V Vcore a posunul som sa na 3,5 ghz . akurat ma serie ze v tom CPUz skace ten nasobic jak sa mu chce

No nic sam si odpisujem

Inak mam ramky Kingston hyperx ddr2 800Mhz ake volty im mam nastavit ?
Inak nad 3,5 Ghz asi uz nepojdem mam freezer pro 7 chladic a pri burne mam teraz 60stupnov myslim ze viac uz zbytocne tlacit do vyssich teplot radsej nie a myslim ze proti 2,66 stock som si polepsil dost

//spojene posty - newmi