Dobrodružný desať-dielny (60 minút jedna časť) seriál od Netflix zobrazujúci cestu a život Marca Pola.
http://www.csfd.cz/film/393466-marco-polo/
http://www.serialzone.cz/serial/marco-p ... ky/1-rada/
Vonku sú už všetky diely. Ja mám za sebou jeden diel, ktorí som vzhľadol včera večer a je to celkom slušné
Marco Polo (2014) seriál
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Marco Polo (2014) seriál
Vsimol som si pred par dnami, ze to vyslo, ale neboli titulky, ani naznak, ze by boli v buducnosti, tak som sa tym nezaoberal. Takze vdaka za info, taham, ked sa k tomu dostanem, napisem, ako sa mi to pacilo. Po vseliakych thrilleroch, scifi by to chcelo trosku zmenu
- Slayerik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2013, 22:24
tiež som videl zatiaľ len prvý diel, a vcelku dosť ma to chytilo... hlavne to, že chcem vedieť čo sa s ním dialo ďalej
titulky treba akurát občas na tie neanglické reči ktoré tam počuť, angličtina je vcelku dosť zrozumiteľná...
určite sa na to cez sviatky pozriem
titulky treba akurát občas na tie neanglické reči ktoré tam počuť, angličtina je vcelku dosť zrozumiteľná...
určite sa na to cez sviatky pozriem
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
S01 je za nami, bude samozrejme aj druhá séria - ohlásená na nový rok. Dojem po prvej sérií je zvláštny - úvodné diely mali veľmi dobré tempo, potom to upadalo a epizódy 4-7 mi prišli ako dlhé ťahanice plne kecania. Záver ale, "uzavreli" slušne s otvoreným koncom pre už ohlásené pokračovanie.
-
- Pokročilý používateľ
Inakšie som zabudol oživiť aj tuto tému. Vonku je celá S02 a ide to v celku slušne
-
- Pokročilý používateľ
CZ titulky sú dostupné momentálne až po S02E07. Dostupné sú najskôr na serialzone.cz, potom titulky.com
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Zial musim napisat, ze mna S02 nenadchla. Moc pomale, prakticky celu seriu riesili len dookola to iste. Vyprava uzasna, vizual paradny, ale nieco tomu chybalo.
-
- Pokročilý používateľ
Odar -> Mám podobný názor, oproti prvej sérií pád kvality.